DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Így lett Vettelből káromkodáskirály

Rádióműsorunk legújabb adásában alaposan kiveséztük a Mexikói Nagydíj zárójeleneteit, beszéltünk Ross Brawn várható visszatéréséről és nem mentünk el szó nélkül a két sportprogramját is megszüntető Volkswagen bejelentése mellett sem.

vettel-ferrari



Az Autósport és Formula Magazin pár hete már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

A hétvégi F1-es futam, és különösen annak utózöngéi bőven szolgáltattak beszédtémát szerkesztőségünk két oszlopos tagja, Gellérfi-Csizmadia Gergő és Bognár Viktor számára. Sebastian Vettel és Max Verstappen idén már sokadszor kezdtek háborúba a pályán, majd a leintést követően a nyilatkozatokban is. Ezúttal a Charlie Whiting nevét is káromkodásba foglaló Vettelnek esett neki a közvélemény, miközben a holland ismét erkölcsi győztesnek érezheti magát. De mennyire van ez rendjén?

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: