DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Hamilton végig félt az újabb technikai hibától

A háromszoros F1-es világbajnok szerint jól érezte magát verseny közben, de végig aggódott amiatt, hogy most is megáll alatta a Mercedes. Nem tehet mást, mint hogy így folytatja.

Ahogy Malajziában, úgy Texasban sem zavarta senki Lewis Hamilton versenyét, a brit pilóta jól rajtolt a pole-pozícióból és végig uralta a futamot, így nagyon fontos győzelmet aratott. Sepangban ettől megfosztotta az emlékezetes motorhiba és a címvédő elárulta: most is tartott ilyesmitől...

hamilton-mercedes-austin-2016_1



"Kényelmesen éreztem ma a verseny közben, de végig bennem volt a félelem amiatt, hogy az autó nem fogja kibírni" - mondta Hamilton a nyugodnak tűnő versenyéről. "A cél felé közeledve is aggódtam, hogy ugyanazt hallom, amit Malajziában hallottam, úgyhogy végül hálás vagyok az autónak, hogy célba érhettem."

"Rosberg számára kellemesebben alakul a megbízhatóság, úgyhogy folytatnom kell a munkát és remélni a legjobbakat. Csak arra koncentrálok, hogy a lehető legjobban tegyem a dolgom a képességeimhez és a lehetőségeimhez mérten. Remélem, hogy én végzem a jobb munkát és nagyszerű lenne, ha így alakulnának a következő hétvégéim is" - értékelt a brit.

Hamilton hátránya még így is huszonhat pont Rosberggel szemben a világbajnoki csatában, ami három futammal a vége előtt továbbra is tetemsnek tűnik.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: