DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Új aranygeneráció érkezik az F1-be?

Megjelent szerkesztőségünk rádióműsorának legújabb része, amelyben beszélünk Lewis Hamilton austini utolsó esélyéről, az F1-es szerződések valódi értékéről és a nyakunkon lévő generációváltásról.

Ocon-Verstappen



Az Autósport és Formula Magazin immár nem csak online és nyomtatva olvasható, illetve a tévében nézhető, hanem már az éterben is hallgatható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek.

Ezúttal átbeszéltük, hogy hogyan dőlt el négy bajnoki cím sorsa is a mögöttünk álló hétvégén, de nem mentünk el szó nélkül Nico Hülkenberg átigazolása mellett sem, ami felveti a kérdést: mennyit érnek napjainkban a megkötött szerződések az F1-ben, ha egy tollvonással semmissé lehet tenni azokat?

A csúcskategóriába eközben futószalagon áramolnak be az olyan fiatal tehetségek, akiket nevelőcsapataik a jövő bajnokainak tartanak. Ennek apropóján elmélkedtünk azon is, hogy a Verstappen, Sainz, Vandoorne, Ocon, Wehrlein és Stroll érkezésével fémjelzett időszakot valóban a következő nagy aranygenerációnak tekinthetjük-e, amelyhez hasonlót legutóbb talán Alonso, Raikkönen és Button debütálásakor tapasztalhattunk az ezredforduló idején.   

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

 Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: