DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Két év alatt ötvenmillió kattintás a megújult Formula.hu-n!

A ma két évvel ezelőtti Orosz Nagydíj volt az első F1-es futam, melyet már a megújult Formula.hu-n követhettetek végig velünk – az alábbiakban röviden visszatekintünk arra, mit hozott az elmúlt 24 hónap.

A Formula.hu 2014 októberében nagy átalakuláson ment keresztül: ekkor ért véget az a több mint féléves folyamat, melynek eredményeképp lecserélhettük régi honlapunkat, hogy egy megújult, a modern idők elvárásainak megfelelő oldalon fogadhassunk Titeket.

Ekkor indult útjára a Parc Fermé-rovat, melyben azóta több mint 11 ezer, azaz naponta átlagosan 16 bejegyzést találhattatok videókkal, képekkel, rövidhírekkel, apró információkkal. Ezek közül a legérdekesebbeket több mint 25 ezren tekintettétek meg, s összesen közel 10 millió alkalommal nyitottátok meg a rovatot.

FormulaPONThu800



Az új oldalunk első nagy fejlesztése 2015 tavaszán következett, amikor önálló rovatot kaptak a sportág múltjával, a versenyzők magánéletével, valamint a szimulátorokkal és egyéb technikai érdekességekkel foglalkozó anyagok, melyek mindegyikére igaz, hogy csak az olvasók egy bizonyos részét érdekli, őket viszont határozottan, úgyhogy visszatekintve is jó döntésnek tűnik a Retro, a Bulvár és a SimTech rovatok létrehozása.

Szintén a tavalyi évben újult meg Galéria-rovatunk, melynek legsikeresebb darabjait több tízezren lapoztátok végig, az elmúlt télen pedig útjára indítottuk kvízünket, melyen keresztül futambelépőkhöz, értékes karórákhoz és számos más nyereményhez juthattak hozzá a legjobbak és a legszerencsésebbek.

Ugyancsak fontos mérföldkövet jelentett a Formula történetében, hogy útjára indult televíziós műsorunk, melyet minden hónap első vasárnapján 11 és 12 óra közt láthattok a Fix TV műsorán, de holnapunkon visszanézhetitek, ha esetleg lemaradtok róla. Szintúgy megtaláljátok nálunk legfrissebb kezdeményezésünket, a Formula rádióműsorát, melyet podcast formájában honlapunkon is visszahallgathattok.

Természetesen nyomtatott formában is folyamatosan megjelenünk, éppúgy igaz ez a havonta jelentkező Autósport és Formula Magazinra, mint két évösszefoglaló könyvünkre: a Formula-1 történéseit évről-évre feldolgozó Száguldás és Cirkuszra, mint a 2015-ben útjára indult Autósport Évkönyvre.

Persze mindez semmit nem érne nélkületek, olvasók nélkül, akik napról-napra több tízezren megtiszteltek minket bizalmatokkal. Az új lap indulása óta több mint 50 millió oldalmegtekintést regisztráltunk, a legeredményesebb hónapban pedig közel 600 ezer egyedi látogatót köszönthettünk, de még a téli uborkaszezonban is mintegy havi 300 ezren jöttetek el hozzánk. Köszönjük a bizalmat, igyekszünk folyamatosan javítani az oldalt, bővíteni a kínálatunkat – tartsatok velünk, maradjatok velünk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: