DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

AFM podcast: Hova lett Vettel formája?

Hibára kényszerítheti-e Nico Rosberget a bajnoki esélyesség terhe? Miért mutat idén a vártnál összeszedetlenebb formát Sebastian Vettel? És jól járna-e Nico Hülkenberg azzal, ha jövőre a Renault-hoz szerződne? Egyebek mellett ezeket a témákat vesézzük ki rádióműsorunk legújabb adásában.

vettel-ferrari



A Formula.hu és a szegedi Tiszta Rádió Plusz nemrég indított podcastje harmadik epizódjához érkezett, és ezúttal is bőven volt miről beszélgetnünk, miután az F1-es Japán Nagydíj és a Formula-E szezonnyitója, a Hong Kong ePrix is számos kérdést felvetett.

Félórás adásunkban kiveséztük, hogy miben bízhat még a bajnoki tabella állását megfordítani próbáló Lewis Hamilton, hogy minek tulajdonítható Sebastian Vettel formaromlása a Ferrarinál, valamint hogy milyen újabb mozgolódások zajlanak a pilótapiacon. Emellett igyekeztünk felhívni rá a figyelmet, hogy noha F1-es futam ezen a hétvégén nem lesz, a motorsportok szerelmesei most is találhatnak bőséggel néznivalót, hiszen akár öt nagy nemzetközi sorozatban is eldőlhet a bajnoki cím sorsa.

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

 Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: