DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Palmer úgy érzi, hulladék kört futott

A Renault brit F1-es pilótája nagyon csalódott volt a Malajziai Nagydíj időmérője után, hiszen elrontotta az utolsó körét és nem jutott be a Q2-be - szerinte addig minden jól alakult...

Arra nagyon kevés már az esély, hogy Jolyon Palmer maradjon a Renault versenyzője 2017-ben is, ezen pedig a Malajziai Nagydíj időmérőjén sem tudott segíteni: nagyon rossz kört futott a Q1 végén és nem jutott tovább a kvalifikáció második szakaszába.

palmer-renault-malajzia-2016



"Összességében ez egy egészen szörnyű kör volt" - mondta Palmer a Sky Sportsnak, miután kiszállt az autóból. "Azt hiszem, hogy rossz felé mentem a beállításokkal, utólag azt mondom, hogy a másik irány lett volna a jó" - tette hozzá a brit, aki nem találta az egyensúlyt és ezúttal is bőven kikapott csapattársától, Kevin Magnussentől.

"Ez egy hulladék kör volt és ha hulladék kört futsz, hulladék pozícióban végzel. Minden jól alakult egészen eddig, ám végül az egészet kidobhatjuk a kukába" - kesergett tovább Palmer. Az újonc nagyon gyengén kezdte az évet, de a nyári szünet előtt úgy tűnt, hogy összekapta magát és egy erős idényzárással még lehet esélye a maradásra - ennek most már csak minimális az esélye.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: