DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Hamilton szerint ég és föld a különbség

A háromszoros F1-es világbajnok nem érzi úgy, hogy bárki is megállíthatná a Mercedest vasárnap - ő már egy hete a helyszínen van és semmi másra nem figyel, csak a versenyre.

Ugyan Szingapúr után a legtöbben arról beszéltek Lewis Hamiltonnal kapcsolatban, hogy ismét problémái vannak, Nico Rosberg pedig borzasztóan összeszedett, a sepangi időmérőn jelezte a címvédő, hogy nem lehet őt leírni: nemes egyszerűséggel egy lépéssel a mezőny előtt járt. A brit pilóta érthetően elégedett a kvalifikációt követően.

hamilton-sepang-mercedes-2016



"Ég és föld a különbség a mostani és a szingapúri hétvégém között" - mondta Hamilton a Sky Sportsnak. "Akkor alig tudtam köröket teljesíteni a gyakorlások során, de a szerelők nagyszerű munkát végeztek most is, ahogy az egész szezonban, az autót pedig fantasztikusnak éreztem" - tette hozzá a címvédő, aki bő négy tizedmásodpercet adott Rosbergnek.

"Már szombat óta itt vagyok és semmi másra nem kell koncentrálom, csak erre a hétvégére, ami nagyszerű dolog. Kedden és szerdán is dolgoztunk és ahogy a más dolgok, úgy ez sem zavart meg" - utalt arra, hogy többen az életvitelét kritizálták a szingapúri hétvége után.

"Nem érzem azt, hogy akárki is meg tudna minket állítani holnap. Az autónk tempója nagyon jó és ha a legutóbbi versenyt nézzük, akkor jól sikerültek a rajtjaink is, sőt, még dolgoztunk is rajt. Semmi mást nem engedek be a fejembe, csak arra gondolok, hogy jól rajtoljak és jól működjön az autó a hosszú etapon" - tekintett előre céltudatosan a brit.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: