DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

"Most Rosbergé a bajnokok szerencséje"

Egy korábbi F1-es pilóta szerint a szezon méh nagyon hosszú és biztos, hogy Rosberg és Hamilton még konfrontálódni fognak idén - Alonso szerint ilyenkor látszik, hogy ki milyen karakter.

Azt nem túlzás kijelenti, hogy az eddigi négy Formula-1-es hétvége folyamán minden pontosan úgy alakult Nico Rosberg számára, ahogy azt a tél folyamán megálmodhatta - az ő jó szériája még mindig tart, riválisai problémái pedig fokozódnak. Ezek következtében már 43 pont az előnye az összetett pontversenyben és bár még rengeteg minden történhet, az biztos, hogy elsőszámú esélyessé lépett elő.

RosbergRosberg



Franck Montagny, a korábbi F1-es pilóta úgy véli, hogy a Mercedes német versenyzője most a bajnokok szerencséjét élvezi. "Az, hogy még mindig hibátlan, az impresszív, de a bajnokság még nagyon hosszú. Semmi nem utal arra, hogy neki nem lesznek később szerencsétlen versenyei és az egyértelmű, hogy Hamiltonnal még konfrontálódni fognak" - tette hozzá Montagny.

Hamilton korábbi csapattársa, Fernando Alonso is hasonlóan látja ezt. "A dolgok nem jól alakulnak számára, de a bajnokság hosszú. Hamilton továbbra is bajnokesélyes. Muszáj továbblépnie és az ilyen nehéz pillanatokban látszik igazán, hogy ki milyen karakter" - nyilatkozta a kétszeres spanyol világbajnok.

Rosberg eközben természetesen továbbra is hangoztatja, hogy Hamilton ellen egy másodpercre sem lehet hátradőlni és hogy a brit pilóta fel fog állni innen is - érződik némi hasonlóság Rosberg Hamiltonnal és a Mercedes Ferrarival kapcsolatos komunikációja között...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: