Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 21. csütörtök
F1

Hamilton: El tudom olvasni, hogy mi történt

Lewis Hamilton szerint nem lényeges, hogy ott volt-e a megbeszélésen Barcelonában, mert úgyis Sebastian Vettel szokott beszélni és ilyenkor egyébként sem valósul meg semmi.

Az utóbbi napokban szinte mindenki, többek között a címvédő Lewis Hamilton is elmondta azt, hogy a pilóták véleményét kizárják a döntéshozók és rossz irányba terelik a Formula-1-et. Erre reagált Charlie Whiting, aki szerint volt egy megbeszélés erről Barcelonában, csak Hamilton ezen nem vett részt - a Mercedes pilótája szerint viszont nem ez a lényeges.

Lewis

"Érdekes, amit Charlie mond rólam" - nyilatkozta Hamilton. "Teljesen igaz, nem voltam ott a találkozón Barcelonában. Ugyanis éppen a Mercedes mérnökeivel volt találkozóm. Az pedig nagyon ritka, hogy egy ilyen megbeszélésen a felvetésünk eredményeként valami meg is valósul..." - vágott vissza a háromszoros brit világbajnok.

"A legtöbb esetben Sebastian Vettel az egyetlen, aki beszél az érdekünkben. Úgyhogy miért is kellett volna ott lennem? El tudom olvasni később is, hogy mi történt" - fogalmazott. A véleménye viszont nem változott. "Azt tudom mondani, amit már eddig is, a döntéshozóknak többet kellene egyeztetniük velünk. Például most csak egy kuplungkart használhatunk, de ezzel a rajt nehezebbé vált? Dehogy. Természetesen arról sem kérdezett meg soha senki, hogy mi a gond akkor, amikor egy másik autót követsz, ami problémát jelentett Ausztráliában" - mondta Hamilton.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?