Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek
F1

A vibrátoros ex-F1-es és a 107%

Az idei szezonban a 107 százalékos szabály ismét áldozatokat fog szedni, egyet legalábbis biztosan – így vélekedik az az egykori F1-es pilóta, aki mára igencsak eltávolodott az autósporttól...

Az idei szezonnal kapcsolatos esélylatolgatásokba bocsátkozott az egykori F1-es és IndyCar-pilóta Robert Doornbos, aki nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az autósportról átnyergelt a szexiparra: online vezérelhető szexjátékok forgalmazásával gyarapítva vagyonát (akit ez a téma érdekel, ide kattintva találhat részleteket).

Doornbos a holland Ziggo Sport Totaalnak nyilatkozva nem a nagyokkal foglalkozott, hanem a tavaly még a mezőny legkisebb csapatának számító, ám idén az új autótól és a Mercedes-erőforrástól komoly előrelépést váró Manorral – a holland azonban csak a csapat egyik pilótájától vár eredményeket...

haryanto_manor

„Papíron most is ők a legkisebb csapat” – kezdte Doornbos. „De az általuk tett előrelépéseknek köszönhetően szerintem végre fel tudják majd venni a harcot a többiekkel ahelyett, hogy mindig hátul kullognának. Szerintem pontokban is reménykedhetnek, különösen mivel Wehrlein a csapatban van. Nagyon-nagyon jó versenyzőnek tartom őt. Haryanto a megszokott okokból kapott autót: mert pénzt hoz és mert Indonézia egyfajta nagykövete lehet. Meglátjuk, hogy mindig képes lesz-e a 107 százalékon belül teljesíteni.”

Hamarosan egyébként ismét pénz állhat a csapat háza tájához, spanyol lapértesülések szerint ugyanis a Manor tesztpilótaként szerződtetné a GP2-es Sergio Canamasast, akit két bank és a spanyol autós szövetség is támogat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?