DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Teszteld tudásod és nyerj JACQUES LEMANS karórát!

Nagy népszerűségnek örvend a Formula.hu idén elindított kvízjátéka, amelynek résztvevői februárban is értékes ajándékokat nyerhetnek. A jutalom ezúttal három JACQUES LEMANS karóra – ez a márka a Le Mans-i 24 óráson a ByKolles csapat partnere.

Kviz karorak_fb



Szeretnéd csiszolni a tudásod az F1 és más autósportok területén, esetleg kíváncsi vagy, hogyan teljesítenél a többiekhez képest? Próbáld ki weboldalunk legújabb frissítését, a Kvízt, amivel ráadásul most ajándékokat is nyerhetsz!

A felület elérhető a főoldalunk menüjében található gombra vagy a https://formula.hu/kvizek linkre kattintva. A játék megkezdéséhez regisztráció szükséges, amihez csak a teljes név és egy email cím megadását kérjük. A nyereményjátékainkban csak azok a felhasználóink vehetnek részt, akik valós adatokkal lépnek be.

A Formula.hu kvízjátékának szabályzata ide kattintva érhető el.

Regisztráció után a jobb oldalon látható kvízkategóriák közül választhattok. A kategóriákat folyamatosan töltjük fel új kérdéssorokkal, de már most is széles választék áll rendelkezésetekre, amelyek például egy-egy F1-es pilótát, csapatot vagy történelmi kérdéseket ölelnek fel. Aki pedig más sorozatokban is otthonosan mozog, máris megtalálhatja a Le Mans-i 24 órások és a Dakar Ralik történetét lefedő kérdéssorokat.

Egy hagyományos kvíz 10 kérdésből áll, amelyen négy válaszlehetőség közül kell eltalálni a helyeset a megadott időn belül. Ezen felül van egy 50 kérdésből álló, Nagy autósport-kvízünk is azok számára, akik maratoni hosszúságú kihívásra vágynak. Minden kvíz végén pontokat kap a játékos a helyes válaszok és a válaszolási idő függvényében, a ranglistákon pedig figyelemmel kísérhetőek a legjobb eredmények.

Köztudott, hogy a világ egyik legrangosabb autóversenyén, a Le Mans-i 24 óráson minden másodperc számít. A kitartásról és hatékonyságról szól, ezért szállt be 2015-ben az osztrák ByKolles csapat partnereként a 40 éves óramúlttal rendelkező JACQUES LEMANS, amelynek időmérői soha nem okoznak csalódást. A kvíz februári játékosai a hónap végén három karórát nyerhetnek.

Jutalomban részesül az a résztvevő, aki február során a legjobb eredményt éri az 50 kérdéses Nagy autósport-kvízben, akárcsak az, aki a 10 kérdéses kvízek bármelyikében szerez legmagasabb pontszámot a február 29-ig tartó akcióban. A harmadik karórára mindenki eséllyel indul azok közül, akik valós adatokkal regisztráltak és játszottak kvízünkkel, a hónap végén közülük sorsolunk ki egy szerencsés nyertest. Ebben a sorsolásban az elért eredmény nem számít, viszont minél több játékot fejez be valaki, annál többször kerül be a „kalapba”, és annál nagyobb esélye lesz arra, hogy ő legyen a győztes. 

A február során megnyerhető JACQUES LEMANS karórák: SPORT Liverpool 1-1808 (fogyasztási ár: 77 900 Ft), CLASSIC Classic N-213 (fogyasztási ár: 55 900 Ft), CLASSIC London 1-1781 (fogyasztási ár: 30 900 Ft).

Játékra fel! Csak egy kattintás, és indulhat is a tudáspróba!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: