DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Grosjean finoman beszólt a Lotusnak?

Oroszországi balesete kapcsán tett nyilatkozatában úgy tűnik, mintha Romain Grosjean nagyon finoman, de azért határozottan beszólt jelenlegi F1-es csapatának, a bajban lévő Lotusnak...

A hétvégi Orosz Nagydíj vasárnapjára is jutott egy komoly baleset, Romain Grosjean a 3-as kanyarban vesztette el uralmát autója felett, s nagy tempóval becsapódva rommá törte Lotusát. A francia versenyző komoly sérülések nélkül úszta meg a becsapódást, de azért teljesen nem lehet nyom nélkül átvészelni egy ekkora esést.

grosjean_szocsi_baleset_d_e



„Egyben vagyok, lenyűgöző a modern technika. De holnap így is tele leszek zúzódásokkal. Úgy érzem magam, mintha kizuhantam volna a tizedik emeletről...” – mondta a francia még Szocsiban az RMC-nek. A baleset okát ekkor még nem tudta pontosan megjelölni, annál érdekesebb viszont, amit az autó újjáépítéséről mondott...

„Először is meg kell javítanunk az autót, amivel a srácoknak sok dolga lesz. Remélem, hogy rendelkezésünkre áll minden ehhez szükséges alkatrész” – mondta látszólag a Lotus súlyos anyagi gondjaira utalva a jövőre már az amerikai Haas istállónál szereplő pilóta.

„Különleges dolog lesz Amerikába érkezni, hiszen jövőre már egy amerikai csapattal versenyzek majd. Remélhetőleg sok támogatást kapok a szurkolóktól” – tette hozzá a francia.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: