DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Vettel: Mark elmondja, amit el kell mondania

A Kanadai Nagydíjra készülő Sebastian Vettelt is megkérdezték az újságírók a könyvről, melyet korábbi F1-es csapattársa, Mark Webber készül megjelentetni – többek közt kettejük viszonyáról.

Néhány nappal ezelőtt a Twitteren jelentette be Mark Webber, hogy önéletrajzi könyvet publikál, melyben karrierje fontosabb állomásainak leírása közepette kulcsszerepet szán a Vettellel, valamint a Red Bull vezetőségével való nehéz kapcsolatára. A várakozások szerint olyan részletekre is fény derülhet majd a 2010-es Török és a 2013-as Malajziai Nagydíj közt kicsúcsosodó problémákról, melyekről korábban még nem hallhatott a nagyközönség.

vettel_webber2009



A Ferrari Montrealban tartózkodó négyszeres világbajnokát természetesen megkérdezték, hogy mit vár az Aussie Grit című könyv publikálásától. A CBC News kérdésére felelve Vettel elmondta, hogy a kettejük kapcsolata egyáltalán nem olyan rossz, mint azt a közvélemény egy jelentős része gondolja: „Az általános vélekedéssel ellentétben nagyon tiszteljük egymást, sőt beszélünk is egymással! Úgy gondolom, hogy a kapcsolatunk sokkal jobb, mint azt a legtöbb ember gondolná, még ha természetesen voltak is nehézségeink a múltban.”

A könyvvel kapcsolatban pedig elmondta, hogy már beszélt róla Webberrel: „Tőle tudok róla. Úgy gondolom, hogy mindenkinek minden történetről megvan a saját verziója, s semmi gond nincs azzal, ha úgy érzi, hogy ezt el kell mondania. Azt hiszem, mindent el fog mondani, amiről úgy érzi, hogy el kell, de ez nem jelent problémát a számomra.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: