DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Ennél olcsóbban nem jutsz el a Magyar GP-re!

Diákként mindössze 9990 forintért vásárolhatsz a teljes hétvégére és a bokszbejárásra is érvényes belépőjegyet az idei Magyar Nagydíjra. Csak egy érvényes igazolványra van szükséged!

Ennél kevesebből garantáltan nem lehet három napra kijutni a Formula-1-es Magyar Nagydíjra! A Meexnek köszönhetően bárki, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik, 9990 forintért részt vehet a teljes versenyhétvégén.

A diákigazolvány típusára vonatkozólag nincs megkötés: bármilyen érvényes igazolvánnyal igénybe vehető a kedvezmény, legyen az nappali, esti vagy levelező tagozatos, vagy akár nemzetközi. Ráadásul a jegyet bárki megveheti számodra, vagy ha akarod, meglepheted vele diák ismerőseid, hiszen az igazolványt nem a vásárláskor, hanem a beengedéskor ellenőrzik.

meex_negyzet



A kedvezményes belépő állójegynek minősül és érvényes a bokszutca-látogatásra is. A beengedés, illetve a jegyek átvétele és beváltása a Hungaroring 5-ös kapujánál történik majd.

A jegyeket online és személyesen is meg lehet vásárolni. Előbbire a https://www.meexticket.hu/formula1 és a https://www.diakjegy.hu honlapokon van lehetőség, míg utóbbira a Nagy Futamon a Meex standnál, a cég számos promóterénél országszerte, a Szegedi Tudományegyetemen, a BME-n és a Debreceni Egyetemen található Meex Lounge-okban, valamint hétköznapokon 10 és 16 óra közt a Meex Budapest, Soroksári út 48. alatt található irodájában is.

További információkért látogass el az akció Facebook-oldalára, illetve a cég honlapjára és profiljára!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: