DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Schumacher állapotáról nyilatkozott menedzsere

A korábbi hétszeres F1-es világbajnok legenda, Michael Schumacher egy évvel és öt hónappal ezelőtt szenvedett el súlyos sérüléseket egy síbaleset következtében. Azóta keveset hallottunk állapotáról, de ma Sabine Kehm megtörte a csendet.

Schumacher menedzsere korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy javában küldözgette a perrel való fenyegetéseket az ügyfeléről fals vagy megalapozatlan információkat kiszivárogtató médiadolgozóknak, így igyekezve megvédeni a család magánéletét.  



A minap azonban megint felröppent néhány pletyka Schumacherékkel kapcsolatban, amelyek középpontjában ezúttal a feleség, Corinna asszony állt. Michael felesége állítólag a család több értékes vagyontárgyát is pénzzé tett (többek között egy magánrepülőgépen, valamint a norvégiai nyaralón), mondván, „ezeket úgysem fogják már használni”.

Talán ezért is tartotta fontosnak Sabine Kehm, hogy ellátogasson a barcelonai depóba, és a Spanyol Nagydíj helyszín szűkszavúan válaszoljon arra az elkerülhetetlen kérdésre, amit persze egyből mindenki nekiszegezett: „Hogy van Michael?”

„Kis javulások megfigyelhetőek rajta, de nagyon-nagyon hosszú út áll még előttünk” – hangzott a menedzser válasza, amit mindenképp pozitívan kell értékelnünk. Elvégre, ha egy út hosszú, az egyben azt is jelenti, hogy van még út…

 

 A MEEX különleges akciójának köszönhetően most mindössze 8990 forintért látogathat ki a Magyar Nagydíj három napjára mindenki, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik. Az ajánlat részleteiről itt olvashatsz részletesen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: