DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Hamilton aláírta új szerződését a Mercedesszel?

Sajtóértesülések szerint Lewis Hamilton odafirkantotta a nevét következő F1-es szerződésének aljára. A munkaadó továbbra is a Mercedes, az időtartam három év, és már csak a bejelentés hiányzik.

Hamilton a tavalyi év vége óta tárgyalásokat folytat csapatával, ami nagy médiafigyelmet kapott, miután a felek által várt gyors megállapodás sokáig húzódott. Az Ausztrál Nagydíj után azonban végre felgyorsulni látszottak az események, így nem kizárt, hogy az autó teljesítményével kapcsolatos bizonytalanságot akarta magában letisztázni a brit.

ham (2)



Az El Mundo Deportivo szerint a héten a felek végre aláírták a szerződéshosszabbítást, ami újabb három évre, azaz 2018 végéig szól. Ha valósak az értesülések, akkor az új kontraktus lejártakor Hamilton ugyanúgy hatéves periódussal fog rendelkezni a Mercedesnél, mint amennyit korábban a McLarennél is töltött.

A már korábban felreppent hírek szerint a Mercedes hatalmas összeget fizet majd világbajnokának szolgálataiért. Eddig évi 55 millió dollárról beszéltek, de a Telegraph már 60 millióról ír. Akárhogy is, a tényleges összeg valószínűleg akkor sem kerül nyilvánosságra, amikor hivatalosan bejelentik a szerződést. Hiszen úgy tűnik, hogy most már tényleg csak a hivatalos közlemény hiányzik a történet végéről.

#

Egyedi külsővel és ajándékokkal is elérhető mostantól a Száguldás és Cirkusz 2014-2015. Az évösszefoglaló-beharangozó könyvet megvásárlóknak Monster Energy csomagot küldünk és egy nyereményjátékban is részt vesznek. További részletek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: