DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Rosberg már alig várja Mr. Vettel látogatását

A Mercedes német F1-es pilótája, Nico Rosberg a szokásosnál némiképp lazább hangnemet ütött meg csapata hivatalos sepangi futamelőzetesében, amelyben egy kis humort is megengedett magának, miután az előző futamot nevezte megának!

„A melbourne-i egy mega hétvége volt a csapatnak” – kezdi Rosberg, aki a 2015-ös világbajnoki hadjáratot Ausztráliában egy 2. hellyel kezdte csapattársa, a vb-címvédő Lewis Hamilton mögött. „Csodálatos volt ilyen fölénnyel kezdeni az évet, és a csapat tényleg hihetetlenül jó munkát végzett. Persze csalódott vagyok, hogy nem tudtam megismételni a 2014-es győzelmemet, de Lewis topformában volt, ezért most rajtam áll, hogy megtaláljam azt a kis extra pluszt, ami a legyőzéséhez kell.”

 



„Minden adott egy újabb remek csatához kettőnk között, és én is készen állok a küzdelemre. Remélhetőleg lesz néhány másik versenyző is, aki hasonlóan keményen űz minket, mint ahogy mi kergetjük egymást, mivel ez remek hír lenne a sportnak. Így vagy úgy, de remélem, hogy egy jó show-val tudunk majd szolgálni minden tévénézőnek és a maláj szurkolóknak is, akik mindig remek házigazdák. Tökéletes lenne, ha megint sikerülne jó eredményt elérnünk a Petronasnál dolgozó barátaink előtt, és ez is az egyértelmű célunk – persze úgy, hogy közben az 1. és a 2. helyezett sorrendjét megcseréljük! Szintén nagyon várom különleges vendégünk, Mr. Vettel látogatását a pénteki mérnöki értekezletünkön. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian tanulni fogunk néhány érdekes dolgot a hétvégével kapcsolatban…” – tette hozzá tréfásan a Mercedes német vb-aspiránsa, aki korábban saját maga hívta meg ferraris honfitársát csapata belső körben tartandó meetingjére, ám egy egyszerű poénnek indult, abból úgy tűnik, könnyen valóság lehet.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: