DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Alonso nem tér már vissza az F1-be?

Szögezzük le az elején, ismét a bulvársajtó állításaival van dolgunk: a Mirror nem csupán erről az értesülésről számolt be, hanem a baleset részleteiről is igyekezett újabb részleteket feltárni.

Azt követően, hogy a spanyol sajtó megírta, hogy Fernando Alonso 1995-ben ébredt balesetét követően, s arról beszélt, hogy szeretne egyszer majd Formula-1-es pilóta lenni, ezúttal a brit Mirror „indult be”, és közölte legújabb értesüléseit a spanyolról, aki szűk két hete Barcelonában szenvedett balesetet, mely miatt az utolsó tesztet és az évadnyitót is ki kell hagynia.

A Mirror állítása szerint a bukást vizsgáló szakemberek és az orvosok sem zárják ki azt a lehetőséget, hogy a spanyol versenyző már balesete előtt elvesztette az eszméletét, azaz ez az ütközés oka és nem következménye volt. Egy szemtanú, akinek volt szerencséje látni a felvételt, úgy nyilatkozott, hogy szó sincs arról, hogy Alonso elvesztette volna az irányítást autója felett, inkább egyszerűen csak levezette azt a pályáról.

alocrash6



A Mirror úgy tudja, hogy Alonso emlékei fokozatosan tértek vissza, s mostanra már mindenre emlékszik magát a balesetet kivéve. Azonban, ha hinni lehet a lapnak, egyelőre még nem nyugodhatnak meg a spanyol rajongói, sőt... A kétszeres világbajnokhoz közel álló forrásokra hivatkozva a Mirror azt állítja, hogy Alonso talán soha nem tér már vissza a Formula-1-be.

Ez tűnik jelenleg a legrosszabb forgatókönyvnek, bízzunk benne, hogy nem igaz. Azonban ha mégis felmerült ez a lehetőség Alonsóban, az újabb kérdéseket vet fel a McLaren által korábban „szokványos” balesetnek nevezett incidenssel kapcsolatban – egy átlagos ütközés nyomán aligha támadnának egy ereje teljében lévő versenyzőnek ilyen gondolatai. A brit lap egyébként megpróbálta felvenni a kapcsolatot Alonso menedzsmentjével és a McLarennel is, de egyik helyről sem kaptak választ. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: