DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Egy futam alatt több pontot, mint tavaly egész évben

Ez az idén az F1-be újoncként becsatlakozó Felipe Nasr célja, aki feledtetve csapata, a Sauber előző évi botrányosan sikerült, nulla ponttal zárt szezonját, rögtön az első versenyen, Melbourne-ben pontot szerezne a C34-essel.

Minderre a teszteken látottak alapján minden esélye meg is lehet, nagyon úgy fest ugyanis, hogy az ínséges esztendő után idén a bőség köszönthet a Sauberre, és legalábbis a középmezőny többi tagjával felvehetik majd a versenyt. Az újonc brazil erre készül.



„Magabiztos vagyok. Azt kell, hogy mondjam, hogy reálisan nézve is komoly előrelépést tettünk a tél folyamán, és az idei autó sokkal ígéretesebb lett a tavalyinál. Úgy vélem, benne leszünk mi is a mixben, a történések sűrűjében. Bizakodó vagyok, és úgy érzem, a lehetőségünk adott rá, hogy pontokat szerezzünk Melbourne-ben” – idézi a motorsport.com Nasrt, aki a téli tesztek alatt Nico Rosberg után a második legtöbb kilométert teljesítette az egész mezőnyből

„Ami az autóval megtett kilométereket illeti, nem is vágyhattam volna többre. Nyugodt vagyok, és úgy érzem, készen állok. Alig várom, hogy ott legyünk Melbourne-ben és végrehajtsam a feladatot” – tette hozzá végül a brazil. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: