DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Minttu a legkisebb Raikkönen képeiről írt

Kimi Raikkönen párja, Minttu Virtanen legutóbbi blogbejegyzésében arról írt, hogy egyelőre miért nem akarja megmutatni a világnak a finn F1-essel nemrég született gyermekük fényképeit.

Még az F1-es pilóták gyermekeihez képest is kiemelt érdeklődés övezi Kimi Raikkönen nemrég született kisfiát, Robint. A pilótacsemete édesanyja, Minttu Virtanen párjával ellentétben aktívan használja a közösségi médiát, blogján már több ízben szólt a nagy kalandról, mely nemrég elkezdődött közös életükben. Legutóbbi bejegyzésében arról beszélt, hogy láthatunk-e mostanában képeket a legifjabb Raikkönenről:

kimi_minttu4



Számos üzenetet kaptam tőletek, srácok, melyben azt kéritek, hogy osszak meg képeket a kisbabánkról. Be kell vallanom, sokat gondolkodtam ezen a kérdésen. A közösségi média ma már a mindennapi életünk része, de nem vagyok benne száz százalékig biztos, hogy meg kell-e osztanom a kisfiam képeit az interneten vagy sem.

Nagyon óvatos lettem ezzel a kérdéssel kapcsolatban, amire több okom is van. Mindenekelőtt az, hogy találtam már magamról is képeket az interneten, melyeket olyan emberek osztottak meg, akiknek nem volt joga használni a képeimet. Megtanultam, hogy ha egyszer megosztasz egy képet az interneten, többé nem tudod kontrollálni a dolgot.

Egyes szülők gyermekeik életének minden pillanatát megosztják az interneten, legyen szó a játszótérről, vagy épp a fürdetésről. Azt gondolom, hogy a fiamnak is kellene, hogy legyen beleszólása abba, hogy mit osztok meg róla, és mit nem. Később megalázónak találhatja őket, arról nem is beszélve, hogy mi van, ha rossz kezekbe kerülnek a képek. Persze érthető, hogy a gyermekeikre büszke szülők meg akarják osztani a különleges pillanatokat a barátaikkal. Ez teljesen természetes.

Azt is jól tudom, hogy a fiam képei előbb vagy utóbb kikerülnek az internetre, akár tetszik ez nekem, akár nem, és nem is fogják az engedélyemet kérni hozzá. Ám egyelőre mi még szeretnénk várni egy kicsit. Egyetlen dologban pedig biztos vagyok: a fiam fürdetős képei mindig a privát albumban maradnak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: