DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

De mi történik a McLaren garázsában?

Ez az a kérdés, ami most a pályán történtek mellett a legtöbbeket foglalkoztat a kollektív jerezi F1-es teszttel kapcsolatban, hiszen Fernando Alonso most már jó 45 perce a boxban vesztegel.

A kérdés megválaszolására a Sky Sport helyszínen tartózkodó riporterének beszámolóját hívjuk segítségül.



„A Honda szerelői még mindig a rendszerhibát próbálják elsimítani. Időről időre beindítják az autót, hogy megnézzék, helyreállt-e a rendszer, egy darabig mindenki bizakodva vár és néz, aztán leállítják a motort, és a munka folytatódik tovább. A legutóbbi alkalommal Fernando (Alonso) elhagyta a garázst, és a McLaren vendéglátó egységébe ment, hogy elfogyassza ebédjét apja, menedzsere és új barátnője, Lara társaságában.” 

„Amire még felfigyeltem, hogy Fernando, amikor a garázsban van, szinte folyamatosan Peter Prodromou-val beszélget – vélhetően mindent meg akar tudni az ex-Red Bullos aero-gurutól arról, hogy mitől volt a Red Bull annyira gyors az elmúlt években, és mit talált ki a szakember idén a McLarennek. Közben Ron Dennis is szinte végig a garázsban tartózkodik, és felügyeli csapata munkáját, miközben Eric Boullier-vel beszélget.”

A legfrissebb hírek szerint ma már nem is láthatjuk pályán Alonsót és az MP4-30-ast.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: