DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Button: Sohasem láttam még ilyen motiváltnak a fiúkat

A mai napon megtörtént a 2015-ös F1-es előszezon talán legjobban várt autóbemutatása, a McLaren-Honda MP4-30 leleplezése. A 2009-es világbajnok Jenson Button lesz idén az egyik szerencsés, aki ezt az autót vezetheti. Lássuk, milyen érzéssel tölti el mindez!

„A holtszezon egy igazi megújulást hozott nekünk 2015-be lépve – a folytatódó a kapcsolatom a McLarennel, az esküvőm, most pedig belevágunk ebbe az izgalmas új fejezetbe, a McLaren és a Honda újjáélesztett partneri együttműködésébe. Keményen edzettem a télen, és már kimondhatatlanul viszket a tenyerem, hogy vezethessem az új McLaren-Honda MP4-30-ast” – idézik Buttont a McLaren hivatalos sajtóközleményében.



„Izgalmasan telt a gyárban eltöltött idő az elmúlt néhány hétben: tényleg tapintani lehet az épületek falain belül az újjáéledt optimizmust és a pozitív energiát. Sohasem láttam még ilyen motiváltnak a srácokat – tényleg tűkön ülve várjuk már, hogy ott legyünk Jerezben, és keményen dolgozzunk az új autónk fejlesztésén. De nincsenek olyan illúzióink, hogy ez könnyű lesz. Hatalmas kihívás előtt állunk, hiszen le kell dolgoznunk a hátrányunkat a riválisokkal szemben, de ezen vagyunk minden erőnkkel. Tavaly nagyszerű momentumokkal és egyértelmű fejlődéssel zártunk az évet, és eltökélt célom, hogy ezt 2015-re is átmentsük” – fejtette ki a 35 éves brit pilóta, majd végül hozzátette: 

„Szintén alig várom a közös munkát új csapattársammal, Fernandóval (Alonso), és biztos vagyok benne, hogy kettőnk versenytapasztalata együtt nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy megnyerjük a fejlesztési versenyt, és visszajuttassuk csapatunkat a rajtrács elejére. Több mint motivált vagyok, hogy tovább írjam a történelmet ebben az új McLaren-Honda érában” – zárta nyilatkozatát Jenson Button. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: