DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Rosberg végre elárulta, mi a frizurájának titka

Egy könnyed interjúban Nico Rosberg választ adott az F1 közönségét évek óta leginkább foglalkoztató kérdésre. Sokan viccelődnek a Mercedes pilótájának frizurájával, amire ő maga most rátett még egy lapáttal.

A német pilóta egy olyan videót osztott meg közösségi oldalain, amelyben néhány rajongói kérdésre igyekezett választ adni. Elmondása szerint már második alkalommal ült neki ugyanannak a listának, hiszen amikor legutóbb, két héttel ezelőtt elmondta a válaszokat, a kamera nem rögzítette a hangját.

tzkzl



Rosberg ezúttal nem a versenyzéssel és az előtte álló szezonnal kapcsolatos kérdésekből válogatott, próbálta inkább lazábbra venni a figurát. Az első kérdés például afelől érdeklődött, hogy ki a főnök az otthonukban: ő, a felesége, a macskája vagy frissen beszerzett kutyája: „Ez elég egyértelmű” - vágta rá Rosberg. „Rocky, a macska a főnök, aztán jön Bailey, utána Vivian, és csak őket követően, valahol messze a sor végén jövök én.”

De az igazán ütős kérdés még csak ez után jött. Köztudott, hogy Rosberget főleg F1-es pályafutása elején, de olykor még ma is piszkálják szőke haja, egyesek szerint kissé nőies kinézete miatt - nem véletlen, hogy igen korán ráragadt a Britney becenév a paddockban. Egyik ártalmatlan kérdés most afelől érdeklődött, mi a titka annak, hogy még két óra versenyzés után is tökéletesen áll a haja az autóból kiszállva. A német most gondolkodás nélkül felfedte a titkot.

„Ez úgy megy, hogy reggelente a fürdőszobában próbálgatom. Fölveszem a fejemre a sisakomat, aztán leveszem, és ügyelek arra, hogy mindig tökéletesen álljon.  Többször is föl-le húzogatom, és mindig ellenőrzöm a helyzetet. Ez az oka annak, hogy vezetés után is mindig tökéletesen áll” - magyarázta teljes komolysággal, majd amikor már úgy tűnt, hogy mondandója befejeztével a következő kérdésre vált, kis hatásszünet után még hozzátette:

„Csak vicceltem.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: