DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Már tudjuk, milyen színű lesz a McLaren a teszten

A hírek alapján a wokingiak nem sietik el idei festésük bemutatását, ezért a végleges színezetre még nem derül fény a holnapi bemutatón, és a jerezi F1-es teszten is ideiglenes fényezéssel lépnek pályára.

Tegnap látott napvilágot az első kép Fernando Alonsóról új overalljában, a tavalyira hasonlító, és meglehetősen üres tűzálló ruhában – új nevek (persze a Honda kivételével) nem jelentek meg rajta, és egyes szponzorlogók, mint a Hugo Bossé, sőt a spanyol Santander banké eltűntek róla. Az olasz Autosprint lap ebből azt feltételezi, hogy a csapat valamilyen durrantásra készülhet.

Ugyanez a lap azt állítja, a McLaren dupla autóbemutatót fog tartani, a holnap esedékes online leleplezésen egy „névtelen fényezés”-t kap az MP4-30, bármit is jelentsen ez a kifejezés. A végleges festést később fogják bemutatni. A csapat minden bizonnyal leváltja az ezüstszínt, a legbiztosabb tipp az, hogy fehérbe öltöznek. Lehetséges, hogy szponzori okokból szükséges a fényezés bemutatásának csúsztatása.



A második bemutatóra biztosan nem a jerezi teszten kerül sor, ha hihetünk a spanyol Marca szavainak, ők arról értesültek, hogy a McLaren fekete színű lesz az első közös gyakorláson. A lapban egy rajz is megjelent az új autóról, amelyet már korábban bemutattunk, fent ez látható. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: