DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Hamilton: Fontos, hogy jól álljon az overallom

Az elmúlt hetekben Lewis Hamilton többször is feltűnő külsővel jelent meg a nyilvánosság előtt. A brit elmondása szerint valóban egyre nagyobb szerepet játszik életében a divat, de nem célja, hogy bárkinek is kiöltözzön.

maxresdefault_1



A brit csapattársával, Nico Rosberggel együtt részt vett a Berlini Divathéten, amelynek keretében például ezt a videót is elkészítették. Hamilton, noha egyre gyakrabban pózol különféle fotókon és kisfilmekben, saját bevallása szerint nem élvezi az egészet annyira, mint az a külvilág számára talán lecsapódik.

„Egy kicsit kívül esik ez a komfortzónámon, egyáltalán nem érzem magam modellnek. Vannak emberek, akik magasabbak és egyszerűen modellalkatok. Én viszont egy versenyző vagyok, így ahhoz értek legjobban. Persze érdekes mindig valami újat kipróbálni: mi folyamatosan vezetünk, ezért igazi kihívást jelent, amikor ilyen dolgokban, például egy reklámforgatáson vagy fotózáson veszünk részt” - nyilatkozta erről a brit, akinek kétségtelenül a Mercedes és a Hugo Boss partnersége miatt szaporodtak meg az efféle teendői az utóbbi időben.

Hamilton azonban azt nem tagadja, hogy egyre jobban követi a divatot, és célzott utalást tett arra is, hogy F1-es karrierje kezdetén a McLarennél mindig meghatározták számára, hogy hogyan jelenjen meg, míg most már sokkal szabadabbnak érzi magát.

169046121-52551511102014

„Amikor fiatalabb voltam, nem nagyon érdekelt a divat, de ahogy teltek az évek, egyre nagyobb szerepet töltött be az életemben. A múltban sohasem éreztem magam igazán kényelmesen az öltözékeimben, sohasem tudtam, hogy mi is van rajtam, most viszont nagyon is belefolyok ezekbe a dolgokba. Még amikor a versenyzői overallomban vagyok, akkor is biztos akarok lenni benne, hogy az ízlésesen áll, hogy jól mutat rajtam” - fogalmazott.

„De nem érzem azt, hogy bárki számára is ki kellene öltöznöm. Persze amikor a barátnőmmel elmegyek vacsorázni, aki mindig elképesztően néz ki, akkor teszek róla, hogy legalább az ő szintje közelébe kerüljek, és látsszon rajtunk, hogy összetartozunk.”

A kétszeres bajnokot nehéz lenne elképzelni egy olyan csapatnál, ahol autóját nem Mercedes motor hajtja, hiszen már gyerekkora óta folyamatosan kapcsolat fűzi őt a stuttgarti márkához. Még a háromágú csillaggal való első találkozására is élénken emlékszik.

„Az első emlékem a Mercedes-Benzről az, amikor egy nap az egyik srác Mercedesszel érkezett meg az iskolába. Már akkor azt kívántam, hogy bárcsak egyszer majd én lehetnék a helyén. Az autó elegáns, kecses kinézete lenyűgöző volt. Akkoriban én még nem utazhattam ilyen szép kocsival, de ma már igen” - nyilatkozta büszkén Hamilton a Berlini Divathét alatt készült interjúban. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: