DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Pilótabarátnők: Andrea Campillo, Sergio Perez kedvese

Szerdán mutatták be a Force India idei festését, ennek alkalmából most a csapat egyik pilótájának, Sergio Pereznek a párjával ismerkedünk meg közelebbről.

Andrea és Sergio 2013 novemberében találkoztak szülőhazájukban, Mexikóban egy buliban, de kapcsolatuk csak két hónappal később, 2014 januárjában kezdődött, így nemrég ünnepelték első évfordulójukat.

andrea_sergio (1)



Andrea szabadidejében sokat sportol, szeret golfozni és futni, már több futóversenyen is részt vett. Jelenleg egy mexikói egyetemen vendéglátás és turizmus szakon tanul. A lány előtt a kifutók világa sem ismeretlen, néhányszor jótékonysági divatbemutatókon is megjelenik.

Eddig még nem volt egy F1-es versenyen sem, de elmondása szerint már nagyon szeretne élőben is látni egy futamot, ezért reméli, hogy idén végre elkísérheti párját néhány alkalommal. Kedvenc pályája a szingapúri, mert szereti az éjszakai versenyeket és a városi helyszíneket. A legemlékezetesebb futam számára a tavalyi Bahreini Nagydíj volt, amikor Sergio a harmadik helyével megszerezte első dobogós helyezését a Force Indiával.

Legszívesebben a hegyekben és havas helyeken nyaral, szeret síelni, de szívesen tölti idejét a tengerparton is.  Hazáján kívül leginkább Olaszországot kedveli, mert szerinte ez egy rendkívül gazdag ország történelmét, nevezetességeit és gasztronómiáját tekintve is. Nagy vágya, hogy egy nap ellátogathasson Dubaiba is.  

andrea_sergio

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: