DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Tóból halászták ki a Red Bull ellopott trófeáit

Nincs április 1-je és a GPUpdate.net általában megbízható forrásnak számít, ezért bár első olvasatra kissé furcsának tűnik a lenti hír, de hajlunk rá, hogy jó eséllyel igaz, ezért mi is beszámolunk róla kedves olvasóinknak.

Ami biztos, és amit már mindenki tud: december 6-án hajnali fél 2 óra tájékán ismeretlen tettesek betörtek a Red Bull F1-es istálló Milton Keynes-i főhadiszállására, ahonnan több mint 60 trófeát eltulajdonítottak.

Ami friss hír, hogy a nyomozást vezető Chris Oakman mai híradása szerint az ellopott serlegek egy részét, körülbelül 20 darabot a tegnapi nap során egy speciális mentőcsapat kihalászta a Sandhurst közelében fekvő Horseshoe-tóból (szabadfordításban: Patkó-tó).



„Becsléseink szerint 20 trófeát mentettünk ki a tóból, de a pontos szám meghatározásában a Red Bull segítségét kértük, mivel a kupák egy része megsérült” – számolt be róla a detektív. 

Arról nincsenek információink, hogy vajon hány helyi horgásznak volt jó kapása az elmúlt napokba – komoly kincsek akadhattak horogra…

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: