DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Dinnyelé és konyak: Így ünnepelt Hamilton

Lewis Hamilton elárulta, hogyan ünnepelt F1-es bajnoki címének éjszakáján Abu Dhabiban. A brit versenyző fegyelmezett maradt, szem előtt tartotta másnapi kötelezettségeit is.

„Kétségtelenül hihetetlen érzés volt, amikor ma reggel frissen felébredtem, körülöttem azokkal az emberekkel, akik az elmúlt 21 évben szerepet játszottak a pályafutásomban” – mesélte Hamilton a sajtótájékoztatón, amelyet a döntő verseny utáni napon tartottak. Szavait a The Independent idézi. „A nap süt, én pedig áldottnak érzem magam. Nem igazán néztem a telefonom mélyére, de szinte megőrült, annyi üzenet érkezett rá. Simán eltart pár hétig, amíg végigérek rajtuk.”

Sokakat foglalkoztatott, hogyan zajlott a verseny utáni ünneplés, Hamilton erre is választ adott. „Nagyszerű este volt. Nagyon sok teendő volt a pályán, a csapatban rengeteg energia maradt, annyi mindenen mentek keresztül, már azelőtt is, hogy én érkeztem. Csodálatos volt a csapat boldogságát látni, erről beszéltünk, és megöleltünk mindenkit. Azután visszajöttem a családommal, és velük vacsoráztam, a régi dolgokról beszéltünk, amik évek során történtek. Amikor a gokartos tréler hátulján ültünk, üveges csirkehúslevessel a kezünkben, a gázmelegítő mellett. Amikor megráztam apám kezét, mielőtt a pályára mentem. Minden szakaszt átbeszéltünk.”



„Azután indultam a partira, addigra Toto már szét volt esve. Mindenki jól érezte magát, minden stressz és aggodalom eltűnt. Mindenkivel kellett időt töltenem, a testvéremmel, családommal, barátnőmmel, és elég korán távoztunk, főleg emiatt a sajtótájékoztató miatt. Nem tudom, miért van ilyen korán, de Toto biztosan jobban megérzi, mint én!”

„Friss vagyok, csak egy italt ittam vasárnap, és az több mint elég nekem. Nem ittam pezsgőt. Dinnyelét kértem a vacsorához, mert az a kedvencem. A partin pedig valamiféle konyak volt. Általában iszom konyakot, ezért töltöttem kicsit, de nem volt túl kellemes, néhány korty és annyi. Tudtam, hogy korán kell kelnem. Amúgy sem iszom sokat, ha több lett volna, napokig tartana, amíg kiheverem” – zárta élménybeszámolóját a kétszeres világbajnok.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: