DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Twitteren heccelték a Red Bullt

A Force India csapatfőnöke vasárnap gúnyosan vélekedett a Red Bullról, mire Christian Horner visszautasította azokat a vádakat, hogy kinevette volna a kiscsapatokat. Sőt, Mike Gascoyne is beszállt a diskurzusba.

Közfelháborodást váltott ki a paddockban az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéjén a Red Bullok szabálytalansága, amit Vijay Mallya ki is használt. Korábban Horner állítólag kinevette a kiscsapatokat helyzetük miatt, az indiai csapatfőnök pedig válaszul csalónak nevezte az energiaitalos gárdát. „Soha nem becsmérelnék más csapatokat” – mondta Horner. „Tiszteletben tartom őket, például mi segítettünk a Caterhamnek is váltóművekkel, annak ellenére, hogy tartozásuk van felénk” – tette hozzá.



Mallya nem csak élőszóban adott hangot elégedetlenségének, hanem a Twitteren is, ahol előbb a „Red Bull hajlékony szárnyakat ad”-bejegyzéssel heccelte az ellenfelet, miután korábban retweetelte, amint a BBC beszámol az autók kizárásáról. A Caterham korábbi technikai igazgatója sem volt rest, és kihasználta a közösségi média előnyeit. „Vajon Christian Halliwell meglátogatja-e a mezőny végét? Majd emlékezteti őt első éveire a Red Bullnál.” A brit következő hashtaggel látta el bejegyzését, természetesen szabad, magyar fordításban: „Egyszer hopp, másszor kopp…”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: