DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Családon belüli erőszak Schumacheréknél?

Amíg az egész világ egy emberként szorít a tavaly decemberben, egy síbalesetben súlyos fejsérülést szenvedő Michael Schumacher teljes felépüléséért, addig a hétszeres F1-es világbajnok öccse, Ralf csúnya perpatvarba került saját feleségével.

Ralf és Cora Schumacher 13 éve házasok, de az utóbbi néhány hónapban alighanem végérvényesen megromlott közöttük a viszony. A párra a minap szomszédjaik hívták ki a rendőröket kölni lakásukra, miután sikításokat és tettlegességre utaló hangokat véltek kiszűrődni onnan.

A Mirror információi szerint a helyszínre kiérkező Anton Hamchder rendőrfelügyelő később maga is megerősítette az incidens hírét: „A pár mindkét tagja tettlegességgel vádolja a másikat. Jelenleg is vizsgálat folyik az ügyben, családon belüli erőszak gyanújával.”

A nyomozók az ügyről felvették az aktákat, amiket már át is adtak az ügyésznek. A 37 éves Cora asszonyt az utóbbi időben rengeteg támadás érte a különböző közösségi média oldalakon, amiknek a használatát azóta mellőzi, mióta haszonlesőnek vádolják, aki csak pénze miatt ment hozzá annak idején Ralfhoz.

Ez a kép jó 10 éve, a 2004-es Ausztrál Nagydíjon készül a párról - akkor sem tűntek túl boldognak egymás oldalán


 

A hírek szerint a korábbi többszörös futamgyőztes F1-es pilóta egy ideje blokkolja felesége hitelkártyáját, és havi 8000 font költekezést enged meg az asszonynak. A 39 éves férj az utóbbi hónapokban ideje nagy részét bátyja, a decemberben súlyos síbalesetet szenvedő, de a legutóbbi hírek szerint szépen gyógyuló Michael betegágyánál töltötte, bátyját ápolva, a találgatások szerint ez is vezethetett házassága megromlásához, bár apósa szerint már két héttel az esküvő után sem volt felhőtlen a viszony „az ifjú pár” között.

Mindketten nagyon komoly ügyvédet fogadtak fel, de a hírek szerint 13 éves fiuk, David anyjánál maradhat, ahogy a kölni családi ház is, azonban a salzburgi, franciaországi és düsseldorfi villa továbbra is Ralf birtokát fogja képezni.

Cora asszonynak egyébként korábban is volt egy nagy port kavart ügye, még 2008-ban, amikor volt takarítónőjét azzal vádolta meg, hogy idézem: „banánokat lop tőle, és az ő arckrémét használja”. 

Mindezek fényében biztosak lehetünk benne, hogy Raf Schumachernek F1-es visszavonulása óta sem telik unalmasan az élete, és adrenalin-éhségét zűrzavaros családi élete tökéletesen kielégíti… 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: