DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Megszólalt Michael Schumacher menedzsere

A hétszeres F1-es bajnok legenda, Michael Schumacher menedzsere ismételten megszólalt a súlyos balesete után rehabilitáción lévő egykori versenyzővel kapcsolatban.

A Michael Schumacher állapotáról szóló hírekkel kapcsolatban rendre visszatért a menedzsment részéről az a figyelmeztetés, hogy csakis azoknak az értesüléseknek szabad hitelt adni, melyek magától Sabine Kehm menedzsertől származnak. Szerencsére a mostani épp ilyen, Kehm a német RTL-nek nyilatkozott, s, bár előrejelzésekbe ezúttal sem bocsátkozott, hiszen erre nincs is lehetőség, előrelépésről beszélt.

schumacher_kehm



„Most sem adhatok komoly előrejelzést, ez egyszerűen nem lehetséges a helyzetében” – mondta Kehm, aki ettől függetlenül pozitív dolgokat is mondott: „Michael előrelépéseket tett, figyelembe véve a sérülése súlyosságát. Lassacskán halad előre, időre, türelemre van szüksége.”

A menedzser emellett azt is kifejtette, hogy a családnak is nyugalomra, békére van szüksége, éppen ezért arra kért mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a Schumacher-família magánéletét. A hétszeres legenda előtt hosszú út áll még, ám a környezetében lévők bizakodnak, és ezt várják a rajongóktól is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: