Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 19. vasárnap

F1 hírek

Az F1-es pilóták már alig bírnak magukkal

Már csak alig egy hetet kell kibírniuk a versenyzőknek, hogy kezeik közé kaphassák új játékszereiket, így nem csoda, ha egyesek már régóta tűkön ülnek.

részletek

Hol áll a Renault motor-ügyileg?

A francia gyártó tavaly nagy előrelépést könyvelhetett el erőforrásai terén, műszaki igazgatójuk pedig elmondta, hogy jelenleg hol állnak az F1-es erősorrendben.

részletek

„Ugyanazt tettem volna, mint Rosberg”

Sokakat megdöbbentett az uralkodó F1-es világbajnok tavaly decemberi döntése a visszavonulásról, a szakértőként dolgozó korábbi versenyző azonban nem lepődött meg a német lépésén.

részletek

Hamilton nem akar többé adatmegosztást

A háromszoros világbajnok F1-es pilóta nehezen tudja megemészteni, hogy a garázs másik oldalán lévő ellenfele felhasználhatja saját, kemény munkával megszerzett információit.

részletek

Nem a Williams orra fog megváltozni a tesztig

Többeknek szemet szúrt a 2017-es autóját elsőként bemutató Williams orrkúpja, mégsem ez az alkatrész, ahol a legfőbb eltérés várható a renderelt képhez viszonyítva Barcelonában.

részletek

Bottas: Mindig is ilyen csapattársat akartam

A Mercedes új szerzeménye csak rövid időre futott össze Lewis Hamiltonnal, az F1-es világbajnok pedig barátságosan üdvözölte a csapatban. A finn régóta ennyire gyors partnerre vágyott.

részletek

Mercedes: Mindenkitől félnünk kell

Hiába tartják a címvédő alakulatot a 2017-es év fő esélyesének, benne van a pakliban, hogy bármelyik F1-es csapat előáll egy olyan autóval, mint a Brawn GP 2009-ben.

részletek

Ross Brawntól se várjunk gyors megoldást

Hiába bukkant fel a legendás tervező az F1 vezetésében, téved, aki azt gondolja, rövidesen a múlté lesz a sport minden problémája. A csapatok azonban egyelőre beálltak Brawn mögé.

részletek

Hamilton: Az F1 jövője a városi pálya

A háromszoros F1-es világbajnok reméli, hogy lesz futam New Yorkban és Londonban, mert ott kell versenyezni, ahol a szurkolók valóban szeretik a sportot, nem ott, ahol alig mennek ki a pályára.

részletek

Vettel szerint kevesebbet kell idén spórolni

A négyszeres F1-es világbajnok szerint sokkal kevésbé lesznek bekorlátozva verseny közben az abroncsok miatt és sokkal inkább nyomhatják majd - igaz, több előzésre nem számít.

részletek

Williams: Ha már a Ferrarihoz nem engedtük…

Valtteri Bottas Mercedeshez szerződésében közrejátszott, hogy Maranellóba igazolása részben a Williams miatt meghiúsult. Claire Williams meggyőződése, hogy a pilóta elengedésével nem ártott a csapatnak.

részletek

Verstappen óvatosabb Ricciardónál

Általában a Mercedes fő kihívójaként számítanak a Red Bullra az előttünk álló szezonban: éppen csak a csapat versenyzője, Max Verstappen szeretné megvárni a teszteket bármiféle esélylatolgatással.

részletek
Olvastad már?