Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

F1 hírek

Massa egy dolgot hiányol karrierjéből

Felipe Massa hosszú karriert zárt le 2017-ben az F1-ben, versenyzői pályafutását azonban nem fejezi be. A brazil tárgyalásokat folytat néhány csapattal, és nemsokára visszatér a versenyzés világába.

részletek

Pokoli sebességek jönnek jövőre

A Formula-1 hatalmas mértékben gyorsult a tavalyi évhez képest, a jövő évi előrejelzéseknek pedig újfent örülhetnek a rajongók. A Pirelli, szimulációk alapján a gyorsulás mértékét is sejti.

részletek

Grosjeant aggasztja a Haas visszatérő gondja

Még csak második évét zárta a Formula-1 legújabb csapata, ezalatt a két szezon alatt Romain Grosjean szinte ugyanazt élte át: erős kezdés után visszaestek.

részletek

A közönség vagy a gyártók fontosabbak?

Nico Rosberg egyáltalán nincs jó véleménnyel a mostani F1-es motorokról. A tavalyi világbajnok szerint a közönség szórakoztatása miatt a V10-esekre lenne szükség.

részletek

Kubica apja: Sokszor csak a pénz dönt

Annak ellenére, hogy hét elején a sajtó széles körben arról számolt be, hogy Szergej Szirotkin a Williams befutója, Arthur Kubica szerint fia még mindig harcban van – lesz egyáltalán bejelentés ma?

részletek

Először 100 %-os a pilóták szövetsége

Most már tényleg képviselheti az F1-es versenyzőket az Alexander Wurz vezette GPDA, hiszen az utolsó két, eddig különcködő világbajnok is belépett a szervezetbe.

részletek

Newey: Ki kell találni valamit a halo helyett

Sokan megszólaltak már a 2018-ban bevezetett fejvédő eszközt illetően, ezúttal mérnöki szemmel láthatjuk a halót, ugyanis Adrian Newey beszélt a glória előnyeiről és hátrányairól.

részletek

Amikor az időmérőkön rommá ver a csapattárs

A 2017-es szezonban is láthattunk szoros és abszolút egyértelmű, csapaton belüli párharcokat. Raikkönennek, Vandoorne-nak, Bottasnak fel van adva a lecke jövőre is, Hülkenberg pedig meggyőző volt.

részletek

Már majdnem behozta a késését a McLaren

Szeptember közepén vált biztossá, hogy a McLaren 2018-ban a Renault erőforrásait használja majd, és ez kissé kései döntésnek bizonyult az ütemtervhez képest. Boullier megerősítette: már nincs gond.

részletek

Briatore: Az FIA akadályozta Schumachert

A Benetton és a Renault volt csapatfőnöke szerint a mai Formula-1 már nem a pilóták harcáról szól. Arról is szót ejtett, hogy 1994-ben az FIA mindent elkövetett, hogy Schumacher ne legyen bajnok.

részletek

Máris gondok a Honda körül

Valószínűleg nem érte hatalmas meglepetésként a Toro Rosso istállót, hogy a Hondára való átállás nem lesz zökkenőmentes. A japán erőforrás kialakítása ugyanis problémás a faenzaiaknak.

részletek

Magnussen legjobb és pocsék szezonja

Versenyen nyújtott teljesítményével kifejezetten elégedett a Haas dán pilótája, de az időmérőkön küszködött az autóval – részletesen kifejtette, milyen vezetéstechnikai gond hátráltatta.

részletek
Olvastad már?