Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

F1 hírek

Ne maradj le: óraállítás után jön a futam!

Az F1-gyel együtt programajánló sorozatunk is felébred téli álmából. Az időeltolódás és az óraátállítás kombinációja sokakat megzavart, így hát tegyük rendbe a dolgokat: mikor is lesz az Ausztrál Nagydíj?

részletek

Az új gumik megnehezítik a kerékcseréket

A Pirelli 2017-es abroncsainak méretnövekedése nagyobb leszorítóerőt generál, de a változás máshol is érzékelteti majd hatását: nem valószínű, hogy két másodperc alatti kerékcseréket láthatunk majd.

részletek

Hamilton harci kedve csak nő

Lewis Hamilton villámrajtot szeretne venni ebben a szezonban, ellentétben a tavalyival, rögtön Ausztráliában győzelemre tör, ráadásul harci kedve csak tovább nőtt.

részletek

Fél mp-en belül a Red Bull a Mercedestől?

Daniel Ricciardo hisz abban, hogy a Red Bull fél másodpercen belülre került a Mercedeshez képest már az első versenyhétvégére. Ha még tovább fejlesztik a Renault-erőforrást, utolérhetik a németeket.

részletek

Hogy jön Sainz Arnold Schwarzeneggerhez?

Carlos Sainz nagyon várja már az idénykezdést Melbourne-ben és azt is elárulta, mi köze az idénynyitó futamnak Arnold Schwarzeneggerhez.

részletek

Óriási ugrás a Renault-erőforrásnak

Nagyon jó hírt kaptak a Renault erőforrását használó istállók, jelen állás szerint ugyanis úgy tűnik, a motorhibát kijavították, akár ugrásszerű javulást is elérhetnek.

részletek

Hülkenberg még mindig nagyon lelkes

A Renault német F1-es pilótája továbbra is borzasztóan örül az új autóknak, szerinte nagyon meg kell velük küzdeni a pályán - bár nem vár maguktól kiugró eredményeket, megvan mindenük, ami kell.

részletek

Ricciardo nem vár magától vb-címet idén

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tesz meg mindent az első helyért az ausztrál F1-es pilóta, de saját bevallása szerint nem várja, hogy idén ő ülhessen fel Nico Rosberg trónjára.

részletek

Jósda: Nem ússzuk meg idén botrány nélkül

Nyolcrészes minisorozatunk ötödik epizódjában a szezon várható botrányait vesszük sorra, megnézzük, hol robban majd a puskaporos hordó – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Már leírható a McLaren az idei évre?

David Coulthard szerint kevés esély van arra, hogy a McLaren F1-es csapata idén felveszi majd a versenyt a többiekkel – a skót szerint jócskán le fognak maradni a mezőnytől.

részletek

Már kopogtat az új generáció a Formula-1-ben

Három pilóta is most kezdi meg első teljes szezonját az F1-ben ezen a hétvégén. Vajon meddig jut végül a három fiatal versenyző és képesek lesznek-e a nagy ugrásra?

részletek

Vettel idén is elnevezte új Ferrariját

Sebastian Vettel 2008 óta minden évben elnevezi új autóját, ez ebben az esztendőben sem történt másképp.

részletek
Olvastad már?