Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 23. hétfő

F1 hírek

Mennyit keres Bottas az átigazolással?

Valtteri Bottas a megkérdőjelezhetetlen sportszakmai előrelépés mellett anyagilag sem fog rosszul járni az új csapatával, a Mercedesszel kötött szerződésének köszönhetően.

részletek

Ericsson a jövő futamgyőztese lehet?

Csapatfőnöke rendkívül jó véleménnyel van a svéd F1-es pilótáról, aki szerinte folyamatosan fejlődik, s ha adódik egy kínálkozó lehetőség, a tapasztalatának köszönhetően ki tudja majd azt használni.

részletek

Hamilton elárulta, mi hajtotta fiatalon

A háromszoros világbajnok arról beszélt, miért nehéz mostanság berobbanni az autósport elitjébe, s különösen az F1-be: a britet elmondása szerint mindig motiválta, hogy szegény családból jött.

részletek

Nem lesz csapatutasítás a Red Bullnál

Sokan arra számítanak, hogy az energiaitalosok idén felvehetik a versenyt az elmúlt három F1-es szezont uraló Mercedesszel, de vajon beleszól-e a csapat ebben az esetben a pilótáik küzdelmébe?

részletek

Mi lesz a sorsa Massa interlagosi autójának?

A visszavonulását tavaly bejelentő Felipe Massa nemrég hivatalosan is újra munkába állt a Williamsnél, ezzel kapcsolatban pedig joggal kérdezhetjük: mi lesz a tavaly neki adott FW38-assal?

részletek

Rosberg és a filozófiatanulás?

Érdekes dologra világított rá a minap a Mercedes visszavonult pilótája: korábban filozófiai tanulmányokat folytatott, amelynek nagy hasznát vette az F1-es vb-címért folytatott csatában.

részletek

Mit fog csinálni ezután Nico Rosberg?

A 2017-es szezon beköszöntével Nico Rosberg hivatalosan is nyugdíjas F1-es pilóta lett, az otthoni semmittevéstől azonban nagyobb tervei vannak.

részletek

Veszélyben a Ferrari F1-es jövője?

Az F1-ben kezdetek óta szereplő Ferrari nagy összegeket tesz zsebre "történelmi bónuszként", ám a sportág leendő többségi tulajdonosa szerint hamarosan vége ezeknek az időknek.

részletek

Ecclestone már jövő héten távozhat

Brit sajtóértesülés szerint a Liberty Media hamarosan döntést fog hozni a sportág kereskedelmi jogait birtokló 86 éves üzletember sorsáról - akár napokon belül vége lehet az Ecclestone-érának?

részletek

Egyre furcsább a Brit Nagydíj ügye

A futam helyszínéül szolgáló Silverstone tulajdonosa, a BRDC egy korábbi sajtóhír szerint már lemondott az F1-es Brit Nagydíjról, most azonban kiderült, hogy mégsem teljesen ez a helyzet.

részletek

„Tud valamit, aki legyőzi a Mercedest”

Az idén versenyzői karrierjét befejező Jenson Button mondta el véleményét arról, mekkora esélye lehet a többieknek az F1-et jelenleg uraló Mercedes legyőzésére.

részletek

Pozitív hírek érkeznek a Manorról

Bár eredetileg január 20-at tűzték ki határidőnek, ameddig a Manornak új tulajdonost kell találnia, jövő hét végéig további haladékot kaptak – a napokban jelentősen javultak az istálló kilátásai.

részletek
Olvastad már?