Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

F1 hírek

Csak Barcelonában tért volna vissza Wehrlein

Ehhez képest a katalán pályán már pályafutása legjobb eredményét ünnepelte: Ayrton Senna korábbi edzője nélkül nem épülhetett volna fel ilyen gyorsan.

részletek

A kiscsapatok áldhatják Ross Brawn-t

Az F1 sportszakmáért felelős ügyvezető igazgatója minden döntésével és lépésével izgalmasabb és igazságosabb sportágat szeretne - nemrég a kisebb gárdák érdekében szólalt fel.

részletek

Jövőre jöhet a McLaren új főszponzora

A wokingi F1-es alakulatot ügyvezető igazgatóként iránytó Zak Brown fáradhatatlanul küzd azért, hogy záros határidőn belül megfelelő támogatókat szerezzen csapata számára.

részletek

Ricciardo visszavenné, amit elveszített

A Monacói Nagydíjról van szó, melyet tavaly egy hajszál híján veszített el Daniel Ricciardo Lewis Hamiltonnal szemben. Az ausztrál célja nem más idén, mint visszavágni a tavalyi vereségért.

részletek

Sainz egyszer a Mercedesnél köthet ki?

Ezt persze merész dolog lenne kijelentenünk. Az viszont biztos, hogy Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke rendkívül pozitívan nyilatkozott a fiatal spanyol pilóta képességeiről.

részletek

Komoly fejlesztési csomag a McLarennél

A Barcelonában látott fejlesztési csomag hozott javulást a McLarennek, Monacóban érkezik a következő, nagymértékű frissítés. Van is hova javulni, de legalább újabb reménysugár az istállónak.

részletek

Láthatjuk-e a Red Bullt Le Mans-ban?

Autósportos berkekben köztudott, hogy kevés nagyobb kihívás van egy Le Mans-i projekt megvalósításánál - szinte nincs is olyan sorozat, ahol a Red Bull ne vállalna valamilyen szerepet, ezért joggal adja magát a kérdés, hogy az elmúlt évtized egyik legsikeresebb F1-es istállója vajon kacérkodik-e a 24 órás gondolatával?

részletek

„Extrémebb F1-es pályákat!"

A pilóták érdekvédelmi szövetségének elnökeként Alexander Wurz számára természetesen a biztonságos versenyzés a legfontosabb, de sokkal szívesebben látna olyan pályákat a naptárban, ahol a pilóták nem ússzák meg szárazon hibáikat.

részletek

„Meglepne, ha a Mercedes segítene a Hondán”

A Red Bull többször kifejezte ellenérzését a Mercedes-Honda kapcsolat miatt, az F1-es istálló csapatfőnöke pedig feltette azt a kérdést, hogy csillagosok miért nem a Renault-nak segítenek inkább?

részletek

Ezt tanulná az F1 vezetése a MotoGP-től

A gyorsaságimotoros-világbajnokság több szegmensben is a száguldó cirkusz előtt jár, Ross Brawn pedig úgy véli, sok mindent lehetne elsajátítani a kétkerekűek világából.

részletek

Horner: Minden héten imádkozunk

A Red Bull csapatfőnöke szerint nagyon várják már a Renault motorfejlesztését, mert tavaly is az hozta meg a megváltást számukra - idén is ebben bíznak elsősorban.

részletek

Hülkenberg áradozik Monacóról

A Renault német F1-es pilótája beszélt a Monacói Nagydíjat körüllengő hangulatról és a pálya nehézségeiről - nagyon várja már a hétvégét és bízik abban, hogy erősek lesznek ezen a helyszínen.

részletek
Olvastad már?