Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

F1 hírek

Ekkor gurul először pályára az új Ferrari

Február 17-én, két nappal a hivatalos bemutató után és egy nappal az első téli teszt kezdete előtt Barcelonában gurulhat először pályára a Ferrari 2019-es versenygépe, írja a Motorsport.

részletek

Marko: A Honda Newey-t is motiválttá tette

Az utóbbi években Adrian Newey visszafogottan vett részt a Red Bull autóinak tervezésében. Helmut Marko szerint a Honda érkezésével viszont a főtervező motivációja is visszatért.

részletek

Audetto Montezemolót hiányolja

Alapszabály, hogy ha nincs eredmény, a főnököt kirúgják, vélekedik Daniele Audetto, aki szerint már az is meglepő, hogy Maurizio Arrivabene négy évig húzta. Luca di Montezemolo leváltása óta nincs könnyű dolga a csapatvezetőknek.

részletek

Idén is sok büntetést kaphat a Toro Rosso

Bár a Honda-motor elméletileg jóval megbízhatóbb, a Red Bull fiókcsapata felkészült arra, hogy anyacsapatát segítve a rajtbüntetéseket is bevállalja a folyamatos motorfejlesztések kipróbálása miatt.

részletek

Williams: Csak a létszámot növeljük

A műszaki igazgató, Paddy Lowe úgy gondolja, a csapatból még a 2014-es sikerek idején is hiányzott a győztes mentalitás. Szavaiból az szűrhető le, hogy Kubicával sem érdemes sokat várni a gárdától…

részletek

Ferrari-tesztpilóta lehet Mick Schumacher

Olasz sajtóhírek szerint már csak az aláírás hiányzik az F3-as bajnok Ferrari-szerződéséről: a csapatnál megüresedett az a szerepkör, amelyet eddig Giovinazzi és Leclerc töltött be.

részletek

Lemondóan beszélt az F1-ről a Haas főnöke

Frusztráltságának adott hangot Günther Steiner, aki értelmetlennek tartja az F1-ért hozott áldozatokat, mivel az erőviszonyok évek óta nem változtak. „Így maradni sincs értelme” – fogalmazott.

részletek

Hamilton örülne a többesélyes harcnak

A lehetősége annak, hogy akár három csapat is harcban legyen a világbajnoki címért Lewis Hamilton szerint fantasztikus lenne, ezért reméli, az előttük álló szezonra a Red Bull is megbízhatóbbá válik.

részletek

Jó autóra számít a McLaren

Új kulcsemberekkel és belső átszervezéssel készül a McLaren a 2019-es F1-es szezonra. A vezérigazgató szerint nagy év áll előttük, de sikerült egy "jó" autót építeniük.

részletek

Giovinazzi egyelőre csak fejlődni akar

A Sauber olasz F1-es pilótája nem akarja, hogy Charles Leclerc 2018-as szezonjához hasonlítgassák az övét, mert teljesen mások lesznek a körülmények számára.

részletek

Wolff: Idén feje tetejére állhat az F1

Toto Wolff szerint az idei szabályváltozások nagyobb meglepetést okozhatnak az F1 egészére nézve, mint arra sokan számítanak, így akár a középmezőny csapatai is a győzelemért harcolhatnak.

részletek

Már tesztelik az átrendezett rajtrácsokat

Az F1 szakmai stábja virtuális térben, mesterséges intelligencia segítségével szimulálja a régi időkre emlékeztető rajtrácsokat, amelyeket a jövőben akár élesben is láthatunk majd.

részletek
Olvastad már?