Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

F1 hírek

A Honda még tervez idén egy nagy dobást

A japán gyártó közel sem szerepel olyan gyászosan, mint a tavalyi év első felében, de tudják, még mindig nagy a lemaradás. Még az idei szezonban tervben van egy nagyobb fejlesztés.

részletek

Sainz: Veszélyben a Renault 4. helye

Ugyan 19 pont az előnye a francia gárdának az ötödik pozícióban tartózkodó Haasszal szemben, Carlos Sainz szerint könnyen elveszíthetik helyüket a feltörekvő riválisok miatt.

részletek

A Haas szerint eltűnt a középmezőny

Az utóbbi időben valóban az látszik, hogy a három nagycsapat mögött gyakorlatilag bárki felbukkanhat az utolsó pontszerző helyeken. Günther Steiner is így véli, és csapata célját is megfogalmazta.

részletek

Ricciardo: A Mercedes esendőnek tűnik

Ég és föld a különbség a korábbi években domináns, valamint jelenlegi, hibákat elkövető Mercedes között Daniel Ricciardo szerint, aki ennek ellenére nem becsüli le a rivális csapatot.

részletek

A csapatok elutasítják a tripla hétvégét

A Formula-1 történetében első ízben rendeztek zsinórban három hétvégén is nagydíjat, de látva a negatív hatásokat, sokan nagyon nem szeretnék, ha ez bármelyik évben még egyszer megismétlődne.

részletek

Williamst is sokkolja a visszaesés

Több, mint negyven éves történelme legnagyobb mélypontját éli át a patinás Williams istálló, szinte kibérelték az utolsó két helyet. A csapatfőnök egyenesen sokk alatt van a teljesítmény miatt.

részletek

Felbomlott a Ferrari-Mercedes paktum?

Két frakció alakult ki a 2021-es szabályokról és szerződésekről szóló vitában, a Liberty Mediával szemben a két topcsapat helyezkedett el. Úgy tűnik azonban, hogy a Ferrari átállt, és a színfalak mögött már egyezkedik az F1 tulajdonosával.

részletek

Renault: A hátsó gumikra kell majd vigyázni

A 2018-as évben fontos szerepet játszanak az abroncsok, és nem lesz ez másként a Német Nagydíjon sem, a Renault technikai igazgatója, Bob Bell szerint ugyanis Hockenheimben is ez lesz a kulcskérdés.

részletek

Ennyit keresnek a pilóták az F1-ben

A legjobbak több tízmilliót vágnak zsebre évente már most, az új szerződések megkötésekor pedig jócskán átalakulhat a fizetési ranglista a száguldó cirkuszban. Hamilton Vettel elé kerülhet.

részletek

Latifi: Nagyon várom Hockenheimet

Nicholas Latifi a hétvégén újra Formula-1-es autóba ülhet, hiszen Esteban Ocon Force Indiáját örökli meg az első szabadedzésre a Német Nagydíj során, amely pályán már versenyzett is korábban.

részletek

Két kanyart kell figyelni a Német Nagydíjon

A pilótáknak meg kell ismerkedniük a pályával az első edzésen, hívta fel a figyelmet Carlos Sainz, hiszen a nagydíj tavalyi törlése miatt még sosem jártak az új generációs F1-es autók Hockenheimben.

részletek

Szirotkin szerint fejlődik a Williams

A Williams újonc versenyzője, Szergej Szirotkin úgy véli, igenis fejlődik a Williams, ráadásul nem is keveset, csak épp mindig közbejön „valami nagyobb”, ami miatt ez nem látszik.

részletek
Olvastad már?