Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 20. szerda
Egyéb

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

A versenyszezonok vége mindig az értékelésekről, a ranglistákról szól, mi azonban nem érjük be a szerkesztőségünk szavazása alapján összeállt listákkal, emellett olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk.

hungary

A háttérben már javában készül szerkesztőségünk új szezonösszefoglaló kötete, a 2017-es Autósport évkönyv, amelyben szakértők és az Autósport és Formula Magazin munkatársainak véleménye alapján közöljük a magyar versenyzők idei toplistáját - a kiadvány ezen a linken előrendelhető. Ám idén emellett egy olvasói szavazást is kiírunk, amelyben ti dönthettek arról, hogy szerintetek ki volt az év legjobb magyar autóversenyzője.

Összeállítottunk egy igen bő, 101 névből álló listát, amelyben a nemzetközi sorozatok szereplői mellett a hazai pályaversenyzés, rali, ralikrossz és autókrossz kiemelkedő pilótái is helyt kaptak.

A szavazáskor több név is megjelölhető, sőt javasoljuk, hogy így is járjatok el: legfeljebb 15 olyan pilóta neve mellé tehettek x-et, akik szerintetek a legkiemelkedőbben teljesítettek a 2017-es versenyszezonban.

A voksok leadására csak néhány nap áll rendelkezésre, a szavazást most vasárnap, november 12-én 12:00-kor zárjuk.

Kezdődjön hát a játék: szerintetek kik voltak 2017 legjobbjai?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?