DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Újabb autóversenyzők szíve macskásodott el

Kiss Norbert, kétszeres Európa-bajnok autóversenyző és a Burkus Egon vezette nemzetközi hírű GFS Racing versenycsapat után újabb magyar autóversenyzők döntöttek a Macskaárvaház Alapítvány nevű civilszervezet támogatása mellett.

A Bosch Péter-Ungvárszki Milán duó valamint a Domonkos László-Horváth István páros döntött úgy, hogy az idei szezonzáró Eger Ralin a régió legnagyobb macskákkal foglalkozó civil szervezetét segítik.

MitsuMacskaarvahaz2



„Nagyon szeretjük Egert és óriási öröm számunkra, hogy újra itt versenyezhetünk” - mondja Ungvárszki  Milán navigátor, ismert versenyszerelő, aki hozzáteszi: „Mindannyian nagy állatbarátok vagyunk, és régóta szimpátiával figyeljük Kiss Norbi Macskaárvaházának tevékenységét. Fontos az is számunkra, hogy Norbiék az állatvédő munkában is rendkívüli minőséget képviselnek, és persze az autósport rajongóiként is büszkék vagyunk Norbira és Burkus Egonra.”

Milán pedig hangsúlyozta: „Rengeteg autósportrajongó egri vesz részt a verseny prológján és követi nyomon a küzdelmeket, így sokan értesülhetnek a Macskaárvaház létéről is. Rajongóinktól és az autósportot kedvelő állatbarátoktól azt kérjük, ha tehetik, állateledel vagy pénzadománnyal, valamint, ha eljön az idő, adójuk 1%-ának felajánlásával is segítsék a Macskaárvaház állatvédő munkáját.”

Az alapítvány titkára, Bóday Csilla hozzátette: „Igazán kedves és megható Milánék felajánlása, úgy tűnik, a Macskaárvaház Alapítvány végérvényesen összefonódott az autósporttal, hiszen kuratóriumi tagunk, Kiss Norbi példája nyomán újabb és újabb kitűnő sportolók ajánlanak ilyen, és ehhez hasonló segítséget. Az egri régió legnépszerűbb rádiója, a Rádió 1 Eger is felajánlotta médiatámogatását, így az adományozók munkanapokon a rádióállomás egri, Trinitárius utcai stúdiójába is elhozhatják adományaikat 9:00 és 15:00 óra között.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: