Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek
Egyéb

Igazi közönségsiker volt a Nagy Futam!

Az Opel Dakar Team immár hagyományosan résztvevője a Nagy Futamnak, amelyet hétfőn 250 ezer néző előtt tartottak meg Budapest belvárosában – a járművek és pilótáik a Deák tér, Andrássy út, Oktogon útvonalon 2.8 kilométeres pályát teljesítettek. Szalay Balázs az Opel Mokkával, Darázsi Zsolt az MAN versenykamionnal, Szalai Norbert pedig rendhagyó módon egy autókrosszos vasszöcskével vonult a sivatagi csapat tagjai közül.

„Ez egy olyan esemény, amelyen évről évre meg tudjuk mutatni a nagyközönségnek, hogy milyen technikával versenyzünk a sivatagban. Persze, a mi járműveinknek jobban feküdne, ha az Andrássy úton homok lenne, és ugratókat építenének, de azért így is nagyon élveztük a felvonulást. Jó érzés volt ilyen illusztris társaságban részt venni a Nagy Futamon és az is nagy élményt jelentett, hogy ilyen sok néző előtt autózhattunk” – nyilatkozta Szalay Balázs.

odt-nagy-futam-2017-01

Darázsi Zsolt azt emelte ki, milyen jó ötlet, hogy a Nagy Futam előtt egy nappal a versenyautó kiállításon bárki megnézhette a járműveket, amelyeket utóbb menet közben is láthattak. 

odt-nagy-futam-2017-02

Szalai Norbert azt nyilatkozta: „Nem csoda, hogy évről évre egyre többen jönnek ki erre a rendezvényre, mert nagyon látványos. A Nagy Futam azért is hasznos, mert itt közelebb kerülnek az autósportok a nézőkhöz, akik utána a versenyekre is ellátogatnak.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?