DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Kanyik: Nagyon sikeres hétvége volt

Pazarul kezdte a 2017-es szezont az ifj. Kanyik Antal - Nyirfás Julianna duó, akik az idei évben autót és bajnokságot is váltottak. A Hell 23. Miskolc Rallye-n mindjárt az első gyorsasági szakaszt megnyerték, majd folyamatos jó autózással az abszolút és kategória harmadik helyért járó serlegeket is hazavitték.

Antiék célja az volt, hogy megismerjék az autót és gyűjtsék a verseny kilométereket, de az, hogy mindjárt az első gyorsot megnyerjék őket is meglepetésként érte. „Nem voltam tisztában az eredményekkel az első kör után és csak a szervizcsapat és az ellenfelek mosolyán vettem észre, hogy ilyen jól sikerült kezdenünk. Az élmezőnyben mi vagyunk az egyetlen páros akik Hankook gumikkal versenyeznek, ami nagyon pozitív visszajelzés számunkra” – kezdte a miskolci verseny értékelését ifj. Kanyik Antal.



Az eredménnyel a csapat elég magasra tette a mércét, hiszen a vártnál sokkal jobban teljesítettek. Senki nem gondolta, hogy ilyen jó lesz minden és az autó is problémamentesen oldja meg a hétvégét. „Nagyon sikeres verseny volt, boldogok vagyunk, hogy sikerült hely állnunk, és szeretnénk ezt a jó szériát Salgótarjánban is folytatni. Gratulálok az ellenfeleimnek, akikkel nagyon komolyat meccseltünk egész hétvégén, és utólag már tudom hol vertek meg. Az egész csapatnak jár a köszönet, hiszen az odaadásuk nélkül nem jött volna össze az eredmény” – zárta a beszélgetést Anti.

A csapat a folytatásban április utolsó hétvégéjén a Rallye2-es Bajnokság következő futamán a tavaly visszatérő salgótarjáni versenyen áll legközelebb rajthoz, ahol hasonlóan nagy csatákra számít majd.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: