Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 24. kedd
Egyéb

Ezeken a csatornákon nézheted tévés magazinunkat

A havonta jelentkező, a hazai autósportra, illetve a nemzetközi színtér magyar vonatkozású eseményeire koncentráló Autósport és Formula Magazin a FIX HD TV és a Balaton TV csatornáin keresztül már több mint kétmillió háztartásban látható.

Az Autósport és Formula Magazin minden hónap első vasárnapján 11 órától látható a Fix TV műsorán, mely dinamikus fejlődés után immár 1,7 millió háztartásban érhető el országosan a nagyobb (UPC, DIGI, Telekom) és számos kisebb kábelszolgáltató közreműködésével. Közösségi televízióként különösen fontos cél a tematikus FIX TV számára, hogy műsorai hasznos és érdekes információkat közvetítsenek a nézőknek, amit aztán a mindennapok során is kamatoztatni tudnak.

tvmusor-logo_1

A televízió valamennyi adása megtalálható a YouTube-on, így a műsorok bármikor visszanézhetőek, és annak valós idejű adása is megtekinthető az interneten. A FIX TV politika- és bulvármentes stílust képvisel. Műsorai SD és az országban egyedülállóan HD felbontásban is elérhetők a világhálón, de nézhető Android és iPhone okostelefonnal is. A sugárzott műsorok utóélete a videotárban követhető figyelemmel. A FIX TV az „egész család” tévéje, ahol a nézők véleménye, kérdései fontosak a műsorkészítőknek. A kulcsszó tehát az „interaktivitás”, a végtermék egy igazi talk-tévé. Az „üzenetet” kifejező szlogen: OTTHON VAGYUNK – VELED.

A műsor emellett a hét megye közel 300 településén, több mint 300 ezer háztartásban elérhető Balaton Televízióban is látható, mely csatorna elsősorban az ország legnagyobb tava körül, illetve annak vonzáskörzetében élők lehetőség szerinti legjobb tájékoztatására, egyfajta közösségi tér megteremtésére törekszik. Ennek érdekében beszámolnak a Balaton, illetve közel- s távoli környékének legfontosabb információiról, programokról, érdekes eseményekről. A csatorna egyfajta közösségépítő szerepet is betölt, ezért lehetőséget ad a tó körül élő alkotóknak, tehetségeknek, civil szervezeteknek a bemutatkozásra, alkotásaik, vagy tevékenységük megjelenítésére.

A magazin 2017. januári adása:

 

Olvastad már?