DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Feketéék spanyol GT-csapatban indulnak a Paul Ricard-on

Jövő hétvégén rendezik meg Franciaországban a 24H Series soron következő futamát, a Paul Ricard-i 24 órás versenyt, melynek nem is akármilyen magyar vonatkozása lesz majd.

A 18 éves Fekete Dominik és nagybátyja, a napokban apukává avanzsált Fekete Zoltán a spanyol DRIVEX csapat tulajdonosainak, Miguel Angel de Castrónak és Pedro De La Rosának meghívására vezeti majd a GT csapat Audi R8 LMS Ultra versenygépét a nagy volumenű versenyhétvégén. A magyar fiúk csapattársai sem akárkik lesznek, hiszen a volt GP2-es versenyző, Juan Crus Alvarez mellett még Williem Paul és Heino Bo Frederiksen váltják egymást a bitangerős GT3-as Audi volánja mögött.



"Nagyon megtisztelő a felkérés, elmondhatatlanul boldogok vagyunk! Februárban kaptunk először teszt-lehetőséget a csapatnál Barcelónában, azóta is kapcsolatban vagyunk velük" - mondta Fekete Dominik. "Izgatottan várjuk a hétvégét, büszkeséggel tölt el, hogy újra magyar zászló fog lobogni egy ilyen nagy nemzetközi versenyen. Mi mindent meg fogunk tenni, hogy örömet okozzunk azoknak, akik bizalmat szavaztak nekünk" - értékelte a lehetőséget Fekete Zoltán.

A hétvége programja majd csütörtökön kezdődik, a verseny rajtja szombaton délután lesz, a csapat izgatottan várjuk a vasárnap délutáni befutót!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: