DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Biggy : Sokan még nem tudják mire vélni a szöveget

A LiveWire Team újdonsült drifterével, Nagy Róberttel beszélgettem a hétvégi nagyszabású Drifted.hu -s rendezvényről, amelynek természetesen Tököl ad otthont. Egész hétvégi éberségérben és felkészülésében a LiveWire Energy cukorka és ital támogatja. A következő sorokban egy kicsit a múltról, de inkább a jelenről és a jövőről olvashattok Biggy tolmácsolásában.

Milyen szerepet töltesz be a Végső összecsapáson?

Üdvözlök mindenkit!

Szombaton csapatunk a csapattal, meg természetesen bíráskodunk is, aztán vasárnap 100%-ig bíróként próbálok helyt állni! J

Soarer



Mondj valamit az autóról.

Az autó nagyon jó, iszonyatosan kezes, viszont rendkívül nehéz, így ezért még lassú is! A tél folyamán kap majd egy kis erőt, meg remélem, hogy a súlyából is tudunk lefaragni. Tavaszra a cél 1200kg alatt és 400 lóerő felett van kitűzve. Majd meglátjuk, hogy mi sikerül.

Eddigi tapasztalatok ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban, eddigi titulusaid?

A végső összecsapás az mindig sok izgalmat tartogat. Nincs még lejátszva egyik bajnoki cím sem, ezért a versenyzők talán még keményebbek és még elszántabbak, ami a nézők számára kecsegtető lehet. Sajnos versenyzőként még soha nem tudtam menni, mert eddig csak pontoztam, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő. J

Hogyan fogadták ismerőseid illetve barátaid az autód új külsejét?

Nagyon tetszett mindenkinek. Sokan még nem tudják mire vélni a szöveget, de mindenkinek szívesen elmagyarázom, hogy tiszta legyen, itt az energia cukorka könnyed testbe helyezéséről van szó, nem pedig egyéb pajzán cselekményről. Akinek meg nem tetszik, az természetesen BEKAP6JA!!!

Biggy

 

Mi lesz a célod a rendezvényen?

Egy nagyon jót edzeni, sok-sok élményt osztani a nézőknek és a támogatóknak/partnereknek, vasárnap pedig a legjobb tudásom szerint értékelni a csatákat.

Köszönöm a riportot és sok szerencsét a hétvégi célok megvalósításához!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: