DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Nyerd meg Valentino Rossi dedikált sisakját!

A Formula.hu a Monster jóvoltából különleges játékot hirdet, amely során 100 nyereményt juttat el olvasóihoz, köztük a fődíjat, Valentino Rossi eredeti, dedikált bukósisakját.

IMG_1155_



A játék felületéül a Formula.hu Facebook oldalán található Szerencsekerék szolgál, s azok a természetes személyek vehetnek részt benne, akik tagjai a közösségi portálnak. A játékosok nevükkel és e-mail címükkel regisztrálhatnak. Az alkalmazás nem fut mobiltelefonról.

A játék során meg kell pörgetni a szerencsekereket, mely alapján egyes játékosok véletlenszerűen nyernek a meghatározott számú nyereményekből. A nyeremények kiosztása a készlet erejéig tart. Egy regisztráló adott napon csak egyszer játszhat, de egy kvízkérdés helyes megválaszolásával, vagy legalább 5 ismerősének meghívásával további 1-1 pörgetési lehetőséget szerezhet. Az ismerősök regisztrálása nem feltétele az újabb játszmának, csak a sikeres meghívás.

Nyeremények:

Összesen 99 db kisebb nyereménytárgyat és egy fődíjat sorsolunk.

A kisebb nyereménytárgyak:

33 db Monster csuklószorító

66 db Monster nyakbavaló

A játék fődíja:
VALENTINO ROSSI DEDIKÁLT SISAKJA

A Monster enegiaital által felajánlott fődíjat az összes részt vevő játékos között sorsoljuk ki. A sorsoláson minden játékos egyszer vesz részt, függetlenül attól, hogy összesen hány alkalommal játszott, illetve hogy nyert-e.

A játékban minden 10. pörgetés automatikusan nyer egyet a véletlenszerűen elosztott ajándéktárgyakból.

A játék 2014. november 17-től a nyereménykészlet erejéig tart. A résztvevők a játék felületén azonnal megtudhatják, hogy nyertek-e, de erről e-mailben is értesítjük őket.

A teljes részvételi szabályzat megtalálható a játék oldalán. 

IMG_1190_

Nyereményjátékunkat lezártuk, a fődíj nyertesének kilétéről ide kattintva lehet tájékozódni. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: