DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Megtaláltuk a rászorulót, véget ért játékunk

Nemrég arra kértük olvasóinkat, jelentkezzenek, ha úgy érzik, szükségük van egy egyéves Autósport és Formula Magazin előfizetésre, hiszen egy felajánló révén gazdára várt egy ilyen. Kiválasztottuk azt, aki szerintünk leginkább rászorul.

10799364_767661616622220_302061101_n



Szövevényes történetünk ott kezdődött, hogy egy DTM-könyvet és egy pendrive-ot adtunk oda valakinek, aki a legérdekesebb felajánlást tette érte. A választásunk ekkor Sagát Róbertre esett, aki azt mondta, ajándékunkért cserébe fizeti egy „rászoruló” egyéves AFM előfizetését. Ez új feladat elé állított minket, hiszen találnunk kellett valakit, aki tényleg megérdemli ezt, ezért arra kértük olvasóinkat, levélben fejtsék ki, nehéz helyzetükből adódóan miért érzik magukat jogosulnak a magazinra.

Az üzenetek átolvasása után egyértelművé vált, hogy az egyéves előfizetést Török Tamás olvasónknak adjuk, akinek szinte megoldhatatlan kihívást jelent, hogy naprakész legyen az F1 aktuális eseményeivel. Ez a következőképpen indokolta:

„Egy fedél alatt élek három nővel, és így a versenyek csak ’véres közelharc’ árán nézhetőek. Feleségemmel és két lányommal minden egyes versenyhétvége pankrációhoz hasonlít. Három tévénk van, de általában én húzom a rövidebbet. Nehéz a helyzetem, sőt, ekkora túlerővel szemben már szinte reménytelen! Igaz, hogy van egy hímnemű kutyánk, de őt az evésen és a játékain kívül más nem foglalkoztatja.”

Reméljük, az ajándék magazinok társaságában már zavartalanul tudja majd élvezni az autósportok világát a következő év során.

Gratulálunk és köszönjük a részvételt mindenkinek!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: