Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Egyéb hírek

H-Moto Team: Egy kislány nagy bravúrja

Nem akármilyen évet hagyott a háta mögött a 220 Volt H-Moto Team egyetlen bajnoki címet szerző versenyzője. A 11 éves Vincze Hanna...

részletek

A magyar autósport sem működhetne nők nélkül

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, az FIA által kiadott ajánlásnak megfelelően, szimbolikusan, a Nemzetközi Nőnapon hozta létre a „Nők az Autósportban Bizottságot”, melynek olyan elhivatott, régóta az autósportban tevékenykedő hölgyek lettek a tagja, akik mertek nagyot álmodni ebben a férfias sportágban.

részletek

Talma lesz a Shell üzemanyagok nagykövete

A Shell Hungary a MotoGP-világbajnok Talmácsi Gábort választja a Shell V-Power üzemanyagok hivatalos nagykövetének Magyarországon.

részletek

A sportbírók is megtartották díjátadójukat

A magyar autósport pályabírói közismerten a szakma élvonalába tartoznak. Szombaton évadnyitó értekezletükkel egybekötve kitüntették azokat, akik kiemelkedő munkát végeztek 2016 során.

részletek

Idén visszatér egy nemzetközi széria a Ringre

Gyulay Zsolt beszélt a mogyoródi versenypálya felújításáról és ez előttünk álló szezonról is, amelyben a megszokott nagy sorozatokon kívül egy visszatérőt is köszönthetünk majd.

részletek

Nem robbantott a magyar autósport tavaly

Nincs autósportos érintettség a 2016 „legzajosabb” külföldi magyar sikereinek médiaképét feldolgozó tanulmányban - reméljük, hogy 2017-ben már ilyen is felkerül a listára.

részletek

A motorsportban is szükség lenne hősökre

A tavalyi szezonban történelmi együttműködést kötött egymással hazánk legnagyobb gyorsasági motoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team, illetve a kereskedelmi sportcsatorna, a DIGI Sport.

részletek

Ezeken a csatornákon nézhetsz minket

A havonta jelentkező, a hazai autósportra, illetve a nemzetközi színtér magyar vonatkozású eseményeire koncentráló Autósport és Formula Magazin több mint kétmillió háztartásban látható.

részletek

Jelentősen megerősödött a H-Moto Team

Egy sikerekkel teli évet követően már az idei esztendő feladataira koncentrál Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nemcsak a versenyzői névsorban erősít...

részletek

Már a telefonodon is nézheted műsorunkat!

Immár két csatorna programján is szerepel az Autósport és Formula Magazin havonta jelentkező TV-műsora, mely a MinDig TV ingyenes applikációjával immár telefonon és számítógépen is elérhető.

részletek

A nemzetközi élmezőny nyomában Bódis Ricsi

A 220 Volt H-Moto Team nem ül a babérjain, régi és új versenyzőivel Spanyolországban edzőtáborozott a csapat, ahol a motorozás mellett a fizikai felkészítésre helyezték a fő hangsúlyt.

részletek

Ők a legjobb magyar autóversenyzők

Sorozatban második éve jelenik meg az Autósport évkönyv, amely a legtöbb nemzetközi és hazai széria idei eseményeinek felidézése mellett arra is vállalkozott, hogy összeállítsa a top50 legjobb magyar autóversenyző listáját.

részletek
Olvastad már?