Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Egyéb hírek

Drift Matsuri – ahogy ők szeretik…

2017. július 15-én és 16-án megrendezésre kerül nem csak Máriapócs, hanem Magyarország első EBISU DRIFT MATSURI-ja, ahol egyetlen szabály lesz csak, még pedig az, hogy nincs szabály.

részletek

Az olasz meló – vegyes érzelmekkel

A múlt hétvégi igazi autósport ünnepen több nehézséggel, problémával kellett szembe néznünk, ennek ellenére sikeresen teljesítettük az első komoly sorozatban eltöltött hétvégét.

részletek

Ragyogóan kezdte a szezont a H-Moto Team

A 220 Volt H-Moto Team legifjabb versenyzői számára végérvényesen elkezdődött az idei bajnoki szezon...

részletek

Dobogós helyekkel nyitnák a szezont

A 220 Volt H-Moto Team ifjú tehetségei két helyszínen öregbítenék a magyar motorsport hírnevét...

részletek

Apja nyomdokain halad Gerencsér Olivér

Büszke lehet fiára, Olivérre, Gelencsér Csaba: Magyarország első jet-ski Európa-bajnokának utódja már 14 évesen leteszi a névjegyét nemzetközi szinten is.

részletek

MR Racing: Közel a tíz aljához Kiskunlacházán

Május második hétvégéjén, Kiskunlacházán rendezték a Drag Országos Bajnokság és a DragRacing.hu Kupa 2017-es kiírásának harmadik versenyeit, ahol az AP3-as kategóriában ott volt az MR Racing pilótája.

részletek

Máris az élboly nyomában a H-Moto Team

Somosi Alexander és Kakuszi Ádám eddigi legjobb teljesítményével a TOP 10-ben zárt az oscherslebeni ringen az ADAC Junior Cup második versenyhétvégéjén.

részletek

MAY DAY – Küldetés teljesítve!

Béres Szabolcs hihetetlen versenyt ígért nektek és most már bátran mondhatjuk: mission completed, azaz küldetés teljesítve.

részletek

Mayday - Újra gumifüstbe borul a RabócsiRing

Mayday, mayday, mayday… Nem, nem segítséget kérünk, hanem mantraként ismételgetjük ezt a szót, és közben számoljuk a napokat. Hamarosan elkezdődik a 2017-es év legkomolyabb drift versenye...

részletek

Ragyogóan kezdte az idényt a H-Moto Team

Somosi Alexander és Kakuszi Ádám pontszerzőként zárt ADAC Junior Cup-ban, míg Kecskés Bence a negyedik helyen végzett a CIV Olasz Utánpótlás Bajnokságban.

részletek

Igazi közönségsiker volt a Nagy Futam!

Az Opel Dakar Team immár hagyományosan résztvevője a Nagy Futamnak, amelyet hétfőn 250 ezer néző előtt tartottak meg Budapest belvárosában...

részletek

Megkezdi idei szereplését a Tomracing Team

Ezen a hétvégén a Tomracing Motorsport Team számára is megkezdődik a szezon, hiszen Máriapócson több versenyszámban is megméretik magukat a csapat pilótái.

részletek
Olvastad már?