Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

Egyéb hírek

Hét sorozatban bizonyított a H-Moto Team

Egy sikerekkel teli évet zárt Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team valamennyi korosztályban pályára gurult az idén, és komoly megmérettetéseken is bizonyított.

részletek

Iratkozz fel és nyerj F1-es belépőket!

Új hírlevelet indít olvasóinak a Formula.hu, melyben megtalálhatók az elmúlt napok legfontosabb hírei és kedvezményes ajánlataink. Ráadásul két páros belépőt is kisorsolunk!

részletek

Összeeresztjük a magyar toppilótákat

A minden hónap első vasárnapján jelentkező Autósport és Formula Magazin legújabb adásából sok más érdekesség mellett az is kiderül, hogy teljesített a 17 éves Tassi Attila két többszörös bajnokkal szemben.

részletek

Szentgyörgyi Fanninak előbb jött a Jézuska

A Livewire Team driftere, Szentgyörgyi Fanni november 5-én új autóját teszteli Tökölön - az ifjú hölgy boldogan válaszolt a következő kérdésekre.

részletek

Tomracing: Gyutai Adrián újra a csapatnál!

A Tomracing Motorport versenyzői rendkívül sikeres szezont tudhatnak maga mögött, Oláh Barnabás, Kovács Zoltán, Surányi Balázs és Babonics Márk kimagasló teljesítménnyel értek el bajnoki címet.

részletek

Tomracing: Díjeső az utánpótlásnak

A Tomracing Motorsport utánpótlás csapata remekelt az idei szezonban és az év végi díjátadó ünnepségen háromszor is értük szólt a magyar himnusz.

részletek

H-Moto Team: Zárásként díjátadó

Igazán büszke lehetett legifjabb versenyzőire a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokság szlovákiai díjátadó ünnepségén Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team.

részletek

Autósport az Új Európa Tehetségfesztiválján

Fennállásának tízéves jubileumát ünnepelte a MOL Új Európa Alapítvány. A szervezet egy évtizede támogatja a tizennyolc évnél fiatalabb sportolókat, művészeti és tudományos tehetségeket...

részletek

Kecskeméti Márk a Supermoto Kupa győztese!

Lezárult a MAMS Supermoto kupasorozat 2016-os szezonja, melynek kategóriáiban a Tomracing motorsport versenyzői is érdekeltek voltak az Euro-ringen rendezett végső összecsapáson.

részletek

Tudj meg tőlünk mindent a magyar autósportról

Ha minden érdekel egybegyűjtve, ami számított szeptemberben a magyar autósportban, legyen szó akár a hazai versenyekről, akár pilótáink nemzetközi szerepléséről, nálunk megtalálod!

részletek

Óriási bukása után Kazár először ült quadon

Noha a másfél évvel ezelőtti súlyos sérülést okozó bukása után megfogadta Kazár Miklós, hogy többet nem ül fel quadra, az elmúlt hétvégén mégis elindult az országos bajnokság miskolci fordulóján.

részletek

Supermoto: Kecskeméti holtversenyben az élen!

A Tomracing Motorsport Supermoto versenyzői izgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött. Az Euroringen megrendezett fordulón Kecskeméti Márk és Hartmann Ferenc is mindkét futamon kemény csatákat vívtak.

részletek
Olvastad már?