Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Egyéb hírek

Pszichikai hadviselés Brnóban

A Hankook Racer Cup következő versenyhétvégéjének állomása a csehországi Brno lesz. Az izgalmas helyszínre először érkezik a fiatal tehetségeket felvonultató sorozat...

részletek

Tökéletes hétvége a Hungaroringen

Betegen állt rajthoz az V. Extreme Technical Weekendden az MR Racing drag versenyzője Kiss György, aki ennek ellenére a maximálisan megszerezhető pontokkal tért haza.

részletek

Magyar motokrossz-sikerek!

Győzelem Szlovákiában, pontszerzés Németországban - A HTS Team tehetségei remek formában vannak a motorsportszezon utolsó harmadában. Minden kategóriában záporoznak a hazai sikerek.

részletek

Szvoboda Bence történelmet írt!

7 év kemény munkája, és megannyi áldozat meghozta a gyümölcsét: Szvoboda Bence (25) első magyar motorosként megnyerte a Buksa/Ados Motokrossz Bajnokságot Csehországban.

részletek

Vincze Hanna: Egy kislány nagy visszatérése

Újabb remek eredményekben reménykednek a hétvégén a 220 Volt H-Moto Team ifjú motorosai. A MAMS Kispályás Utánpótlás Bajnokságában ezúttal a csehországi Vysoke Myto-ban állnak rajthoz a fiatalok.

részletek

Swiftek és Sparkok, apák és fiúk

Rendhagyó csapatépítő programmal kedveskedett Burkus Egon autóversenyző, a Swift Cup Europe promótere a sorozatban szereplő fiatal tehetségeknek.

részletek

Szvoboda és Varga is dobogón

Sikerrel vette a szlovák motokrosszbajnokság akadályait a HTS Team. Szvoboda Bence (25) és Varga Imre (18) is dobogóra állhatott saját kategóriájában a hétvégi versenyen.

részletek

Drift Matsuri – drift újragondolva...

A 2017. június 15-16-án a máriapócsi RabócsiRingen megtartott Drift Matsuri verseny több volt egy hagyományos drift futamnál. Béres Szabolcs rengeteg meglepetést és sok-sok programot ígért...

részletek

Szvoboda hibátlan volt Petrovicében

Legnagyobb riválisát sérülés miatt elvesztette, nem hagyta ki a lehetőséget a 25 éves magyar motokrosszversenyző. Lemosta a mezőnyt a pályáról.

részletek

Mátra: A második tapogatózás

Alighogy kipihenték az első időmérő kör fáradalmait a versenyzők, már mehettek is a második idővadászatra.

részletek

Drag: A kukoricásban sikerült megállni

Július második hétvégéjén a szlovákiai Bolykon rendezték meg a Drag Országos Bajnokság legutóbbi versenyét, ahol az MR Racing pilótája Kiss György is részt vett.

részletek

Fantasztikusan szerepeltek a H-Moto fiataljai

Kakuszi Ádám eddigi legjobb helyezését érte el az ADAC Junior Cup németországi versenyhétvégéjén, míg az utánpótlás reménységei két kategóriában is a legjobbnak bizonyultak Kakucson.

részletek
Olvastad már?