Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

Egyéb hírek

Szentgyörgyi Fanninak előbb jött a Jézuska

A Livewire Team driftere, Szentgyörgyi Fanni november 5-én új autóját teszteli Tökölön - az ifjú hölgy boldogan válaszolt a következő kérdésekre.

részletek

Tomracing: Gyutai Adrián újra a csapatnál!

A Tomracing Motorport versenyzői rendkívül sikeres szezont tudhatnak maga mögött, Oláh Barnabás, Kovács Zoltán, Surányi Balázs és Babonics Márk kimagasló teljesítménnyel értek el bajnoki címet.

részletek

Tomracing: Díjeső az utánpótlásnak

A Tomracing Motorsport utánpótlás csapata remekelt az idei szezonban és az év végi díjátadó ünnepségen háromszor is értük szólt a magyar himnusz.

részletek

H-Moto Team: Zárásként díjátadó

Igazán büszke lehetett legifjabb versenyzőire a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokság szlovákiai díjátadó ünnepségén Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team.

részletek

Autósport az Új Európa Tehetségfesztiválján

Fennállásának tízéves jubileumát ünnepelte a MOL Új Európa Alapítvány. A szervezet egy évtizede támogatja a tizennyolc évnél fiatalabb sportolókat, művészeti és tudományos tehetségeket...

részletek

Kecskeméti Márk a Supermoto Kupa győztese!

Lezárult a MAMS Supermoto kupasorozat 2016-os szezonja, melynek kategóriáiban a Tomracing motorsport versenyzői is érdekeltek voltak az Euro-ringen rendezett végső összecsapáson.

részletek

Tudj meg tőlünk mindent a magyar autósportról

Ha minden érdekel egybegyűjtve, ami számított szeptemberben a magyar autósportban, legyen szó akár a hazai versenyekről, akár pilótáink nemzetközi szerepléséről, nálunk megtalálod!

részletek

Óriási bukása után Kazár először ült quadon

Noha a másfél évvel ezelőtti súlyos sérülést okozó bukása után megfogadta Kazár Miklós, hogy többet nem ül fel quadra, az elmúlt hétvégén mégis elindult az országos bajnokság miskolci fordulóján.

részletek

Supermoto: Kecskeméti holtversenyben az élen!

A Tomracing Motorsport Supermoto versenyzői izgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött. Az Euroringen megrendezett fordulón Kecskeméti Márk és Hartmann Ferenc is mindkét futamon kemény csatákat vívtak.

részletek

Kettős győzelemmel lett bajnok Vincze Hanna

A múlt hétvégén ünnepelhette idei első bajnoki címét Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team legifjabb tehetségei a csehországi Vysoke Mitoban ültek motorra...

részletek

Trackwood – amikor valóra válik egy álom

Egy évet vártunk rá és oly gyorsan elmúlt. Nehéz szavakba önteni az élményt, hiszen ez egy olyan verseny volt, amiről valóban mindenki az unokáinak is mesélni fog.

részletek

A Formula.hu volt a legnépszerűbb

A nyár utolsó hónapjának közepén az autósporttal foglalkozó hazai weboldalak közül a DKT adatai szerint messze a Formula.hu-t látogatta meg a legtöbb rajongó, augusztus 9. és 18. között egyetlen napon sem voltak többen kíváncsiak az önálló szájtok közül senkire.

részletek
Olvastad már?