Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

Egyéb hírek

Mayday - Újra gumifüstbe borul a RabócsiRing

Mayday, mayday, mayday… Nem, nem segítséget kérünk, hanem mantraként ismételgetjük ezt a szót, és közben számoljuk a napokat. Hamarosan elkezdődik a 2017-es év legkomolyabb drift versenye...

részletek

Ragyogóan kezdte az idényt a H-Moto Team

Somosi Alexander és Kakuszi Ádám pontszerzőként zárt ADAC Junior Cup-ban, míg Kecskés Bence a negyedik helyen végzett a CIV Olasz Utánpótlás Bajnokságban.

részletek

Igazi közönségsiker volt a Nagy Futam!

Az Opel Dakar Team immár hagyományosan résztvevője a Nagy Futamnak, amelyet hétfőn 250 ezer néző előtt tartottak meg Budapest belvárosában...

részletek

Megkezdi idei szereplését a Tomracing Team

Ezen a hétvégén a Tomracing Motorsport Team számára is megkezdődik a szezon, hiszen Máriapócson több versenyszámban is megméretik magukat a csapat pilótái.

részletek

Több helyszínen támad a 220 Volt H-Moto Team

Kakuszi Ádám és Somosi Alexander az ADAC Junior Cup-ban, míg Kecskés Bence a CIV Olasz Utánpótlás Bajnokságban kezdi meg idei szereplését.

részletek

Opel Dakar Team: Nagy Futam, nagy parti!

Két aktív Formula–1-es pilóta – Daniel Ricciardo és Valtteri Bottas – DTM-autók, a túraautó-világbajnokság résztvevői, és persze a hazai ralis, autókrosszos, terepralis mezőny krémje.

részletek

Drag-, drift- és tuningmajális a szomszédban

Már lassan megszokottá válik, hogy a május eljöttével megrendezik a szezon első nagyszabású rendezvényét a dióspatonyi Slovakia Ringen, ahol idén a munka ünnepén ismét összegyűlik a benzingőzt imádó nagyközönség.

részletek

Kecskeméti Márk: Újra bajnok leszek!

Halmozza a bajnoki címeket, és a pályán leginkább egy foghatatlan ufóra hasonlít, mintsem húsvér emberre. Fiatal kora ellenére már rutinos rókának számít, és markáns véleménye van...

részletek

Kanyik: Nagyon sikeres hétvége volt

Pazarul kezdte a 2017-es szezont az ifj. Kanyik Antal - Nyirfás Julianna duó, akik az idei évben autót és bajnokságot is váltottak. A Hell 23. Miskolc Rallye-n mindjárt az első gyorsasági szakaszt megnyerték, majd folyamatos jó autózással az abszolút és kategória harmadik helyért járó serlegeket is hazavitték.

részletek

Sajtós Dénes: Baleset a teszten

Nem indult jól a Sajtós Dénes-Paizs Róbert 2017-es szezonja, mert a Hell 23. Miskolc Rallye tesztjén balesetet szenvedtek. A srácok jól vannak, ám az autó olyan állapotba került, hogy az első versenyt ki kellett hagyniuk.

részletek

Így gokartozik a magyar ORB-mezőny

A Miskolc Rali keretein belül nem csak a versenyautókban, de az Avalon Partk gokartjaiban is összemérték tudásukat a hazai ralipilóták - nézzük, hogy itt ki körözött a leggyorsabban!

részletek

Indul Magyarország új motorsport csatornája!

A TV2 Csoport nagyszabású program-invesztíciójának köszönhetően 2016-ban elindult a Spíler TV. A férfias szórakozást kínáló csatorna 2017 tavaszán elindítja a SpílerTV MotorsportHD Projektet...

részletek
Olvastad már?