Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 20. szerda

Egyéb hírek

A tavalyi és tavalyelőtti bajnok visszatért!

Kecskeméti Márk Supermoto magyar bajnok – aki nem csak hazánkban, hanem országhatáron túl is állt már a dobogó tetején, hiszen az osztrák és szlovák mezőnyben is az aktuális szezon legjobbja lett...

részletek

Motokrossz: A HTS Team mindent vitt 2017-ben

Három egyéni magyar bajnoki cím után a nagy presztízsű csapatbajnoki titulus is a peresztegi istállóhoz vándorolt. Ötödik csapatelsőségükkel legendás egyesületeket értek utol.

részletek

Talán még sosem avattak ennyi magyar bajnokot

Autókrossz Dömsödön, gyorsasági a Hungaroringen és rali a Mecsekben: tizenkét hazai széria koronázott végső győztest vasárnap. Íme a 2017-es bajnokok dicsőségtáblája.

részletek

Varga Imre törött kézzel is motokrosszbajnok

A 19 éves győri versenyző emberfeletti akaraterővel vágott neki a magyar motokrosszbajnokság utolsó fordulójának. Négy hete eltört csuklója sem hátráltatta, hogy negyedszer is magyar bajnok legyen.

részletek

Dupla bajnoki cím!

Komolyabb tét nélkül utazott a szezonzáró versenyhétvégére az MR Racing drag versenyzője Kiss György, hiszen az előző versenyen már bebiztosította a bajnoki címét.

részletek

Ígéretes magyar motoros tehetség a láthatáron

Kevés sajtóanyag jut el szerkesztőségünkbe Számadó Máté 12 éves motorversenyzőről, de annál értékesebb számunkra ez a rövid beszámoló. Máté menedzsere, Gyuricza Péter válaszolt kérdéseinkre.

részletek

Magyar János: Ez most húzós lesz

A hétvégén Brno-ban véget ér Magyar János számára a 2017-es szezon az ESET kupában és Zóna bajnokságban.

részletek

Pszichikai hadviselés Brnóban

A Hankook Racer Cup következő versenyhétvégéjének állomása a csehországi Brno lesz. Az izgalmas helyszínre először érkezik a fiatal tehetségeket felvonultató sorozat...

részletek

Tökéletes hétvége a Hungaroringen

Betegen állt rajthoz az V. Extreme Technical Weekendden az MR Racing drag versenyzője Kiss György, aki ennek ellenére a maximálisan megszerezhető pontokkal tért haza.

részletek

Magyar motokrossz-sikerek!

Győzelem Szlovákiában, pontszerzés Németországban - A HTS Team tehetségei remek formában vannak a motorsportszezon utolsó harmadában. Minden kategóriában záporoznak a hazai sikerek.

részletek

Szvoboda Bence történelmet írt!

7 év kemény munkája, és megannyi áldozat meghozta a gyümölcsét: Szvoboda Bence (25) első magyar motorosként megnyerte a Buksa/Ados Motokrossz Bajnokságot Csehországban.

részletek

Vincze Hanna: Egy kislány nagy visszatérése

Újabb remek eredményekben reménykednek a hétvégén a 220 Volt H-Moto Team ifjú motorosai. A MAMS Kispályás Utánpótlás Bajnokságában ezúttal a csehországi Vysoke Myto-ban állnak rajthoz a fiatalok.

részletek
Olvastad már?