Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 22. szerda

Egyéb hírek

Idén visszatér egy nemzetközi széria a Ringre

Gyulay Zsolt beszélt a mogyoródi versenypálya felújításáról és ez előttünk álló szezonról is, amelyben a megszokott nagy sorozatokon kívül egy visszatérőt is köszönthetünk majd.

részletek

Nem robbantott a magyar autósport tavaly

Nincs autósportos érintettség a 2016 „legzajosabb” külföldi magyar sikereinek médiaképét feldolgozó tanulmányban - reméljük, hogy 2017-ben már ilyen is felkerül a listára.

részletek

A motorsportban is szükség lenne hősökre

A tavalyi szezonban történelmi együttműködést kötött egymással hazánk legnagyobb gyorsasági motoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team, illetve a kereskedelmi sportcsatorna, a DIGI Sport.

részletek

Ezeken a csatornákon nézhetsz minket

A havonta jelentkező, a hazai autósportra, illetve a nemzetközi színtér magyar vonatkozású eseményeire koncentráló Autósport és Formula Magazin több mint kétmillió háztartásban látható.

részletek

Jelentősen megerősödött a H-Moto Team

Egy sikerekkel teli évet követően már az idei esztendő feladataira koncentrál Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nemcsak a versenyzői névsorban erősít...

részletek

Már a telefonodon is nézheted műsorunkat!

Immár két csatorna programján is szerepel az Autósport és Formula Magazin havonta jelentkező TV-műsora, mely a MinDig TV ingyenes applikációjával immár telefonon és számítógépen is elérhető.

részletek

A nemzetközi élmezőny nyomában Bódis Ricsi

A 220 Volt H-Moto Team nem ül a babérjain, régi és új versenyzőivel Spanyolországban edzőtáborozott a csapat, ahol a motorozás mellett a fizikai felkészítésre helyezték a fő hangsúlyt.

részletek

Ők a legjobb magyar autóversenyzők

Sorozatban második éve jelenik meg az Autósport évkönyv, amely a legtöbb nemzetközi és hazai széria idei eseményeinek felidézése mellett arra is vállalkozott, hogy összeállítsa a top50 legjobb magyar autóversenyző listáját.

részletek

Az MNASZ nyilatkozata a NAV közleményéről

Az elmúlt napokban számos forrás számolt be a hírről, hogy a NAV vizsgálata a magyar autósportban működő adócsalókat derített fel. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség is megszólalt az ügyben.

részletek

Hét sorozatban bizonyított a H-Moto Team

Egy sikerekkel teli évet zárt Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team valamennyi korosztályban pályára gurult az idén, és komoly megmérettetéseken is bizonyított.

részletek

Iratkozz fel és nyerj F1-es belépőket!

Új hírlevelet indít olvasóinak a Formula.hu, melyben megtalálhatók az elmúlt napok legfontosabb hírei és kedvezményes ajánlataink. Ráadásul két páros belépőt is kisorsolunk!

részletek

Összeeresztjük a magyar toppilótákat

A minden hónap első vasárnapján jelentkező Autósport és Formula Magazin legújabb adásából sok más érdekesség mellett az is kiderül, hogy teljesített a 17 éves Tassi Attila két többszörös bajnokkal szemben.

részletek
Olvastad már?