Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Egyéb hírek

Kecskeméti Márk: Újra bajnok leszek!

Halmozza a bajnoki címeket, és a pályán leginkább egy foghatatlan ufóra hasonlít, mintsem húsvér emberre. Fiatal kora ellenére már rutinos rókának számít, és markáns véleménye van...

részletek

Kanyik: Nagyon sikeres hétvége volt

Pazarul kezdte a 2017-es szezont az ifj. Kanyik Antal - Nyirfás Julianna duó, akik az idei évben autót és bajnokságot is váltottak. A Hell 23. Miskolc Rallye-n mindjárt az első gyorsasági szakaszt megnyerték, majd folyamatos jó autózással az abszolút és kategória harmadik helyért járó serlegeket is hazavitték.

részletek

Sajtós Dénes: Baleset a teszten

Nem indult jól a Sajtós Dénes-Paizs Róbert 2017-es szezonja, mert a Hell 23. Miskolc Rallye tesztjén balesetet szenvedtek. A srácok jól vannak, ám az autó olyan állapotba került, hogy az első versenyt ki kellett hagyniuk.

részletek

Így gokartozik a magyar ORB-mezőny

A Miskolc Rali keretein belül nem csak a versenyautókban, de az Avalon Partk gokartjaiban is összemérték tudásukat a hazai ralipilóták - nézzük, hogy itt ki körözött a leggyorsabban!

részletek

Indul Magyarország új motorsport csatornája!

A TV2 Csoport nagyszabású program-invesztíciójának köszönhetően 2016-ban elindult a Spíler TV. A férfias szórakozást kínáló csatorna 2017 tavaszán elindítja a SpílerTV MotorsportHD Projektet...

részletek

H-Moto Team: Egy kislány nagy bravúrja

Nem akármilyen évet hagyott a háta mögött a 220 Volt H-Moto Team egyetlen bajnoki címet szerző versenyzője. A 11 éves Vincze Hanna...

részletek

A magyar autósport sem működhetne nők nélkül

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, az FIA által kiadott ajánlásnak megfelelően, szimbolikusan, a Nemzetközi Nőnapon hozta létre a „Nők az Autósportban Bizottságot”, melynek olyan elhivatott, régóta az autósportban tevékenykedő hölgyek lettek a tagja, akik mertek nagyot álmodni ebben a férfias sportágban.

részletek

Talma lesz a Shell üzemanyagok nagykövete

A Shell Hungary a MotoGP-világbajnok Talmácsi Gábort választja a Shell V-Power üzemanyagok hivatalos nagykövetének Magyarországon.

részletek

A sportbírók is megtartották díjátadójukat

A magyar autósport pályabírói közismerten a szakma élvonalába tartoznak. Szombaton évadnyitó értekezletükkel egybekötve kitüntették azokat, akik kiemelkedő munkát végeztek 2016 során.

részletek

Idén visszatér egy nemzetközi széria a Ringre

Gyulay Zsolt beszélt a mogyoródi versenypálya felújításáról és ez előttünk álló szezonról is, amelyben a megszokott nagy sorozatokon kívül egy visszatérőt is köszönthetünk majd.

részletek

Nem robbantott a magyar autósport tavaly

Nincs autósportos érintettség a 2016 „legzajosabb” külföldi magyar sikereinek médiaképét feldolgozó tanulmányban - reméljük, hogy 2017-ben már ilyen is felkerül a listára.

részletek

A motorsportban is szükség lenne hősökre

A tavalyi szezonban történelmi együttműködést kötött egymással hazánk legnagyobb gyorsasági motoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team, illetve a kereskedelmi sportcsatorna, a DIGI Sport.

részletek
Olvastad már?