DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Szavazás: Mi volt az év legjobb autósportos pillanata?

Az FIA a hagyományokhoz híven idén is megszavaztatja a rajongókkal a 2018-as versenyévad legszebb, leglátványosabb akcióját. Az F1-től a ralin keresztül egészen a gokartig mindenhol történt valami elképesztő.

 

A tíz jelölt videója alább látható, szavazni rájuk pedig ide kattintva, az FIA oldalán lehet.

 

WRC

A Finn Ralin Teemu Suninen onnan hozza vissza a kisodródó Fordot, ahonnan már nem lehet.

 

Formula-1

A Kínai Nagydíjon Daniel Ricciardo ott bújik be Valtteri Bottas mellé a vezetésért, ahol nem sokan mernének próbálkozni.

 

Formula-E

André Lotterer támadás közben beleszalad csapattársába, Jean-Eric Vergne-be a Santiago ePrix-n, de mindketten átvészelik, sőt kettős győzelmet aratnak. 

 

Formula-3 Európa-bajnokság

Mick Schumacher az Eau Rouge-ban előz, majd az egyenes végén a vezetést is átveszi Spában, úton első F3-as győzelme felé.

 

Kamion-Európa-bajnokság

Adam Lacko az utolsó kör utolsó kanyarjában a külső íven előzve nyer Mostban.

 

ERC

Fabian Kreim úgy tartja az úton a Skodát a Liepaja Ralin, hogy egy kisodródást követően egy pillanatban az már csak egyetlen keréken tartja a kapcsolatot a talajjal.

 

WTCR

415 nappal balesetét követően Tiago Monteiro Suzukában visszatér a versenypályára - társai tapssal fogadják, amint kihajt a bokszutcából.

 

Gokart-vb

Nico Rosberg csapatának versenyzője, Lorenzo Travisanutto már a kockás zászló előtt elkezdi ünnepelni győzelmét Ampfingban, eközben viszont Hannes Janker  odalép és beelőzi őt a célvonalig.

 

WEC

A Le Mans-i 24 óráson ádáz harcot vív egymással a GTE Pro kategória két pilótája, Sebastien Bourdais és Frédéric Makowiecki.

 

WRX

Hazai fordulóján Sebastien Loeb az elődöntőben a 6. helyről indulva pár kanyar alatt a 3. helyig küzdi fel magát, végül bebiztosítva helyét a döntőben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: