DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Gazdára talált a Vostok Europe karóra

Eredményt hirdettünk a Formula.hu nyereményjátékában, melynek győztese a VOSTOK EUROPE magyarországi forgalmazója által felajánlott karórát nyert, ketten pedig ajándékcsomaggal gyarapodtak. Gratulálunk a nyerteseknek!

 A Formula.hu és a VOSTOK EUROPE magyarországi forgalmazója közös nyereményjátékán most egy 80.000 forint értékű karórát nyerhetett egy szerencsés játékos. A sorsoláson a szerencse

Sándor István

olvasónknak kedvezett.

Az óra nyertese mellett a játék további két résztvevője kiadónk ajándékcsomagját nyerte meg, melynek tartalma a  Formula.hu webshopjából  már előrendelhető az Autósport évkönyv 2018 és a Száguldás és cirkusz 2018-2019 című kiadványunk, valamint 2019-es F1-es falinaptárunk is! Az ajándékcsomagot nyerte

Ipach Tamás és Szalayné Kelen Erika.

Nyertes olvasóinkkal e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

Gratulálunk nyerteseinknek!

Amit tudni kell a nyereményóráról:

515.24H-595A501-Expedition-with-Leather-strap-White-Background_



 



 

VOSTOK EUROPE EXPEDITION NORTH POLE

- Svájci Ronda 515.24H quartz szerkezet

- Tömör nemesacél tok (47mm)

- Dual time funkció

- 20 ATM vízállóság

- SuperLuminova világító mutatók és indexek

- Anti-reflective kristályüveg 

- Dátumkijelzés 4-5 óra között

- Varrott eredeti bőrszíj (24mm)



 

A Vostok Europe története:

Van egy kis litván kézműves óra készítő cég, aminek a neve sokaknak ismerősen csenghet – Vostok Europe. Erről sokaknak a nagy múltú szovjet óragyártó juthat eszébe, ami nem is áll messze a valóságtól. 15 évvel ezelőtt a rádió mérnők és fizikus, Igor Zubovszkij abba a szerencsétlen helyzetbe került, hogy nem tudta őt és csapatát kifizetni a szovjet Vostok vállalat, ezért kapott két táska órát, hogy adja el.

Ez meg is történt, és ezután, elég gyorsan, a fizikus és csapata meglátta a lehetőséget a dologban. Meglátogatta kollégáival az óragyártót és egyességet kötöttek, hogy VOSTOK EUROPE néven egy speciális kollekciót hoznak létre, mely magán hordozza a nagy múltú névadó örökségét és tervezésben követik az európai óradesign-t. Meg is született az első kollekció, mely a K3 tengeralattjáróról kapta a nevét. Ezen elindulva minden modell egykori nagy szovjet/orosz technikai vívmányról, felfedezésről kapta a nevét.

Minden kollekció limitált, 3000 db-ot gyártanak belőle, kézzel, Vilniusban. A cégnek 6 órásmestere szereli össze az órákat, melyek ezután modelltől függően 1-2 hét alapos tesztelésen mennek át, mielőtt a vásárlókhoz kerülnének. A tervezés is házon belül történik. A robosztus megjelenésért Kostka felel, aki korábban eszköztervező volt, és az órák iránti rajongása vitte erre az útra.

vostok_europe_logo_opt-e1438191370235

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: