DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Előrendelhető az Autósport évkönyv 2018

December elején jelenik meg a hazai és nemzetközi szériák átfogó szezonösszefoglaló kiadványa, a kedvezményes árú előrendelésre azonban már most lehetőség van.

Napjainkban annyi versenysorozat létezik már a technikai sportok minden szintjén, hogy szinte lehetetlen mindegyikkel képben maradni. Mi azonban évről évre megpróbáljuk ezt, az Autósport évkönyv 2018 segítségével pedig a rajongók idén is kézbe vehetik a nemzetközi és hazai szériák legátfogóbb magyar nyelvű gyűjteményét.

Szerzőink ezekben a napokban is nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy elkészítsék a hétről hétre véget érő versenysorozatok évösszefoglalóit, rövidesen pedig nyomdába adhassuk a kötetet, amelyben a krónikát rengeteg látványos fotó, eredménytáblázatok és a TOP50 magyar autóversenyző ranglistája egészítik ki.



Az olvasók, akik mindenképpen szeretnének szert tenni a 2018-as évösszegző kiadványra, vagy már előre gondoskodnának a karácsonyi meglepetésről, webshopunkon keresztül előrendelhetik az Autósport évkönyvet: ebben az esetben az 5990 forintos bolti ár helyett 4990 forintért juthatnak hozzá.

A kiadvány tervezett megjelenésének időpontja december 1., az előrendelt könyvek kiszállítása az ettől számított 2-3 napon belül történik meg. A kedvezményes ár csak a megjelenés napjáig érvényes.

A megrendelés a Formula.hu webshopján keresztül ide kattintva lehetséges.

Egy másik kiváló ajándékötlet, az A3-as méretű F1-es falinaptár már elérhető webshopunkban, az első megrendelők pedig ajándékot is kapnak mellé.

Az Autósport évkönyv korábbi kiadásai
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: