DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Élőben nézheted a TOP50 magyar autóversenyző díjátadóját!

Szombaton átvehetik megérdemelt trófeáikat Magyarország legjobb autóversenyzői, a gálán pedig egy F1-es futamgyőztes is megjelenik. A díjátadót élőben követhetik olvasóink.

Az Autósport évkönyv – az Autósport és Formula Magazin, valamint Formula.hu szerkesztőinek hazai és nemzetközi sorozatokat összegző kiadványa – 2017-es kiadása elődeihez hasonlóan tartalmaz egy, a szerzők és külső szakértők által összeállított ranglistát Magyarország 50 legjobb autóversenyzőjéről, mely évről évre egyre nagyobb figyelmet kap szakmai berkeken belül.

Ennek megfelelve idén nem csupán az évkönyv lapjai fedik fel a legjobb magyar versenyzők névsorát, hanem december 9-én a TOP50 gála keretein belül veszik át díjukat a legjobb helyezettek. Az estre meghívást kapott az első 12 helyen végző autóversenyző, a különdíjasok – köztük a legjobb magyar hölgyversenyző, juniorversenyző és csapat –, valamint a gála díszvendégei, Jean Alesi és a Ferrari pilótaakadémiáján pallérozódó fia, Giuliano Alesi.



Hogy olvasóink is velünk követhessék a gála pillanatait kedvenc magyar pilótáik szereplésével, a 20 órakor kezdődő díjátadót élőben közvetítjük az interneten, a részletekről bővebb információk rövidesen a Formula.hu-n lesznek olvashatóak. 

Olvasóink előtt lehetőség nyílik arra, hogy személyesen is ott legyenek az eseményen, hiszen kisorsolunk egy belépőt azok között, akik hétfő reggel 9 órától csütörtök 12 óráig vásárolnak valamit webshopunkban – a szerencsés nyertes természetesen egy kísérőt is hozhat magával. Sőt, ugyanilyen belépőt sorsolunk ki az Autósport és Formula Magazin előfizetői között is.

Az Autósport Évkönyv, benne a TOP50 magyar ranglistával már kapható a könyvesboltokban, és megrendelhető a Formula.hu webshopjában is.

Jegyezzétek tehát meg: december 9., 20 óra, TOP50 gála!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: