DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Kövesd élőben a RoC és a Formula-E mai versenyét

Bár a legtöbb bajnokság az autó- és motorsport az idei évre már véget ért, ám ez a hétvége, és azon belül is a ma késő délutáni, esti időszak néhány igazi ínyencséget tartogat még a technikai sportok szerelmesei számára.

Ma magyar idő szerint 17 órától, a Nemzetek Kupája küzdelmeivel ugyanis elrajtol a 2014-es Bajnokok Tornája Barbadoson, ahol a világ legjobb autó- és motorversenyzői közül néhányan (természetesen a teljesség igénye nélkül) fogják összemérni azonos technikai feltételek mellett vezetői tudásukat.

A Nemzetek Kupája az előzetes programterv szerint 20 órakor ér véget a döntőfutammal, míg az amerikai kontinens egy másik szegletében, Uruguayban magyar idő szerint 19 órakor rajtol el a Formula-E aktuális futama, telis tele volt F1-es pilótákkal a mezőnyben. Sztárparádé lesz tehát itt is, ott is, és 19 órától érdemes lesz párhuzamosan figyelni az eseményeket, és virtuálisan jelen lenni mindkét helyszínen.

Ide kattintva a megnyíló oldalán található live stream közvetítéseknek köszönhetően ezt bárki megteheti, illetve előtte még a Formula-E időmérőjét is megtekintheti, magyar idő szerinti 15 órás kezdettel. 

Addig is, amíg a versenyek nem kezdődnek el, álljon itt kedvcsinálóként a Bajnokok Tornája idei versenyére készített rövid beharangozó videó. Nem kérdés, hogy Michael Schumacher és Sebastian Vettel nélkül a mai Nemzetek Kupája nem lesz ugyanaz, ami a korábbi években volt, de abban biztosak lehetünk, hogy jó kezű pilótákban és showelemekben most sem lesz hiány. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: