DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Legyen Lamborghini-illatod!

Egy igazi felejthetetlen illatélmény: a Tonino Lamborghini bemutatja legújabb, férfiak számára tervezett terméksorát, az Acquát. Egy vidám, friss energiát árasztó kollekció.

Az Acqua fás-fűszeres-keleties illat, a férfiasság és életerő kifejezése az illatok nyelvén. A kompozíció fejillatában japán citrom: yuzu, zsálya és mesésen gazdag kardamom jegyek uralkodnak, azonnal megteremtve az illatra jellemző friss, energikus hangulatot. Az illat szívében lédús Granny Smith alma elegyedik fűszeres szerecsendióval, vibráló intenzitással ruházva fel a kreációt. Végül az alapillatban kibontakoznak az időtlen összetevők, cédrus és szantál, amit tonkabab édessége lágyít és tesz ellenállhatatlanná, fellebbentve a fátylat az illat igazi, csábítóan modern férfias valójáról.

tonino_lamborghini



Az Acqua megkapó csomagolása tökéletesen tükrözi az illat életteli jellegét, ugyanakkor illeszkedik a Lamborghini illatok egyedi stílusához is. A karton doboz ragyogó kék színe felidézi a gyöngyöző, csillámló tengert és az azúrkék eget, csak úgy árasztja magából a friss energiát. A csomagoláson a jellegzetes logo és a márkanév vékony fakeretet kapott, akár egy luxus yacht fedélzete. A parfüm szénfekete üvege az eddigi Lamborghini illatokra jellemző szögletes formájú, az időtlen elegancia megtestesülése. Az egész dizájn friss, férfias, életerős érzést kelt.

Töltődjön fel a férfiaknak készült friss, dinamikus, vibráló illattal. Fedezze fel a Tonino Lamborghini Acqua illat erejét.

Termékek

Ár

LAMBORGHINI ACQUA

EDT 100ml

3499

HUF

LAMBORGHINI ACQUA

DEO NATURAL SPRAY 75ml

2199

HUF

LAMBORGHINI ACQUA

BODY SPRAY 150ml

899

HUF

Bevezetés: 2014. augusztus

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: