Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Egyéb hírek

Elektromos VW gépszörny a Pikes Peakre

Új kihívás a versenysportban, immár a holnap technikájával: a Volkswagen tisztán elektromos hajtásrendszerű versenyautót fejleszt a világ legismertebb hegyiversenyére.

részletek

Magyar csapat nyerheti az angol bajnokságot

Karnyújtásnyira került a magyar OXXO Racing Team az angol kamionbajnokság megnyerésétől. A csapat piros-fehér-zöldre festett kamionnal gurult pályára, hogy ezzel is kifejezze nemzeti hovatartozását.

részletek

Válasz a fenyegető EU-s tervezetre

Már csak négy napjuk van a motorsportban érdekelt cégeknek és munkavállalóknak arra, hogy válaszoljanak arra a biztosítási ügyben folyó konzultációra, amely veszélybe sodorhatja az iparág működését az EU-ban - most megérkezett az FIA válasza is.

részletek

A Paul Ricardon debütál a Ford Mustang GT4

A Ford Performance egy különleges esemény alkalmával hozza el Európába a Ford Mustang GT4 modellt, ami október 14-15-én áll rajthoz a Paul Ricard pályán.

részletek

Beszüntethetik a motorsportot az EU-ban

Komoly következményekkel riogatta az EU tagállamainak motorsportközösségét a világ legnagyobb ezen a területen működő ipari társulása: az F1-től kezdve a nemzeti szériákig az egész piac romba dőlhet.

részletek

Oxxo Racing: Bajnoki esélyek, nők és autók

Az Európa-bajnokság véget ért, a brit pontosztozkodás pedig a magyar csapat bajnoki esélyeivel a hajrájához érkezett, az Oxxo Racing pedig most körképet ad idei szezonjának eddigi alakulásáról.

részletek

Susie Wolff mozgalmában a magyar versenyző!

Óriási megtiszteltetés érte Keszthelyi Vivient, a 16 éves autóversenyző ugyanis első magyarként annak a mozgalomnak a tagjaként oszthatja meg tapasztalatait, amelyet Susie Wolff indított el.

részletek

Kiss Norbi ismét év végi dobogón

28 évvel Krasznai János 3. helyezése után az összetettben újra magyar pilóta és újra Mercedesszel lett sikeres a kamion Európa-bajnokságban: a kétszeres bajnok a márkával töltött második szezonjában zárt összetett dobogón.

részletek

Kiss hatalmas csatában a bajnoki dobogóért

Az év utolsó versenyhétvégéjének komoly a tétje a szombathelyi pilóta számára, hiszen a helyosztókért még hatalmas harcban áll Steffi Halmmal és Jochen Hahnnal.

részletek

Magyar mérnök a kamionsport elitjében

Bakó Csaba, a magyar Oxxo Racing kamioncsapat első számú mérnöke mesél saját feladatköréről és az Eb-sikerekről, valamint összehasonlítja Kiss Norbert és jelenlegi versenyzőjük, Ryan Smith teljesítményét.

részletek

Kiss Norbi komoly harcra számít a dobogóért

A szombathelyi pilóta egyik legeredményesebb versenyhelyszíne a Madrid melletti Circuito Permanente del Jarama. Egykor Forma-1-es világsztárok nyertek itt.

részletek

Krajnyák Petra: Izgalmas szezonom volt!

Nagy lépést jelentett a KIA Lotos Race Krajnyák Petra számára - az Oxxo Racing Team fiatal versenyzőnője azonban hamar megbarátkozott a közeggel, és rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtött idén.

részletek
Olvastad már?