Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 23. csütörtök

Egyéb hírek

Jól kezdett Habsburg a Toyota szériában

Habsburg Ferdinánd három top 7-es helyezéssel kezdte meg a 2017-es évét a Toyota Racing Series szezonnyitó versenyhétvégéjén, melynek a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Ruapana Parkban.

részletek

A Ferrari bejelentkezett Mick Schumacherért

Vörös szőnyeget terítenének elé, ha úgy döntene, csatlakozni akar az akadémiához: a Ferrari nem csupán a fiatal pilóta mentalitását, hanem szülei nevelését is dicséri.

részletek

Már nincsenek tökös pilóták?

A karrierje során végig a CART/Champ Car ügyeletes rosszfiújának számító Paul Tracy szerint az F1-ből, az IndyCarból és a NASCAR-ból is kivesztek a hozzá hasonló balhés figurák.

részletek

Új magyar pilóta a Red Bull Air Race-en

Három újonccal rajtol el a Red Bull Air Race utánpótlás osztálya, a Challenger Cup 2017. Hazánkat a guadalupei születésű Genevey Dániel képviseli majd...

részletek

Kire figyeljünk 2017-ben?

Az előttünk álló motorsport-szezonban számtalan fiatal, és kevésbé fiatal tehetség kaphat lehetőséget arra, hogy megvesse lábát a nemzetközi színtéren - íme a tíz legfigyelemreméltóbb pilóta közülük

részletek

Legnehezebb szezonján van túl az OXXO Racing

A 2016-os szezon megtervezése és szervezése közvetlenül a 2015-ös Le Mans-i versenyhétvége után elkezdődött, ahogy ez minden évben lenni szokott.

részletek

Schumacher fiát nem érdekli a rivaldafény

Bár talán az autóversenyzés történetében egyik fiatal tehetség lépéseit sem követték még olyan árgus szemekkel, mint Mick Schumacherét, a német remekül állja a sarat és igyekszik csak a vezetésre figyelni.

részletek

Mick Schumacher: F3 után jöhet a DTM?

Bár a formaautók között képzeli el jövőjét, Mick Schumacher akár a Német Túraautó Bajnokságban szerzett tapasztalatával nyergelhet át az F1-be, akárcsak Pascal Wehrlein.

részletek

Új mérföldkőhöz ér az Electric GT széria

Szinte teljesen újjászületik az Electric GT Championship. Új versenygépük a Tesla Model S lesz, emellett pedig több neves versenyző fogja alkotni a sorozat mezőnyét.

részletek

Mick Schumacher kategóriát lép 2017-ben

Hivatalosan is megerősítették, hogy a hétszeres bajnok fia szintet lép, és az F4-et az F3-as Eb-re cseréli, ahol a bajnokcsapat színeiben folytatja. Magyarországon is versenyezni fog.

részletek

A 2016-os év bajnokai

Az FIA szezonvégi kiadványában sok más érdekesség mellett közzétette a bajnokok teljes felsorolását az összes autós sorozatban, melyeket a nemzetközi szövetség koordinál – a teljes listát most itt is megtalálod!

részletek

Lapozz bele az Autósport évkönyvbe!

Már a könyvesboltokban is kapható a 2016-os nemzetközi és hazai versenyszezon átfogó összefoglalója: pillants bele a kötetbe, és rendeld meg akciós áron!

részletek
Olvastad már?