Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Egyéb hírek

Nem lesz több verseny a Lausitzringen

Megnyitásakor Európa egyik legmodernebb pályájának számított, több neves sorozat is vendégeskedett rajta, év végén azonban a Lausitzring bezárja kapuit a versenyautók előtt.

részletek

Két első helyet szerzett Kiss Norbi

Kiss Norbi a lehető legjobban készült fel az augusztus végén, a Hungaroringen tartandó EB futamra és Kamion Fesztiválra. A széles mosolyt az arcára a két első és egy harmadik hely varázsolta.

részletek

Kiss Norbi már második a bajnokságban!

A örömteli szombati nap után a hangulat vasárnap tovább fokozódott Dunaszerdahelyen, hiszen újabb győzelmet és egy harmadik helyezést szerzett Kiss Norbi.

részletek

Kiss Norbi: Rajt-cél győzelem Szlovákiában

Kiss Norbi szereti tartani a szavát: győzni jött a Slovakia Ringre, és rögtön be is húzta a szombati első versenyt.

részletek

Szlovakiába nagy reményekkel megy Kiss Norbi

Először szerepel a FIA ETRC versenynaptárában a Dunaszerdahely melletti Slovakia Ring, így a 6 kilométer hosszú pálya mindenkinek az újdonság erejével hat majd.

részletek

Kiss Norbert győzni akar a Hungaroringen

Reálisnak látja és célként tűzte ki a futamgyőzelmeket a kamion Európa-bajnokság augusztus 26-27-i mogyoródi versenyhétvégéjére Kiss Norbert, a sorozat kétszeres bajnoka, aki az elmúlt hétvégén kétszer állt a dobogón a Nürburgringen.

részletek

Sporttörténeti pontokat szerzett Keszthelyi

Hatalmas magyar siker született vasárnap kora délután a legendás Norisringen, hiszen Keszthelyi Vivien a sorozat legfiatalabb tagjaként a 16. helyről indulva 8.-ként megszerezte első pontjait az Audi TT Cupban.

részletek

Pole és második hely Kiss Norbi mai mérlege

Vasárnap sem fogadta kegyeibe az időjárás a 21 versenyzőt az Eifel hegység lábánál, mivel a verseny rajtja előtt elkezdett esni az eső. A mai időmérő edzést azonban még szárazon futották és a szombathelyi pilótának a legjobb időt sikerült autóznia.

részletek

A falnak csapódott Kiss Norbi

Az első futamon a második helyen ért célba a magyar versenyző, a második megmérettetés viszont már közel sem alakult ilyen jól.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A hétvégén nincs F1, a sportág most felkészül a négy hétvége alatt lezajló három futamra, de így is számtalan érdekességgel találkozunk majd: rali, kamion, DTM, túraautó és a többiek!

részletek

A Nürburgringen is otthon érzi magát Norbi

Az év egyik legkomolyabb megmérettetésére készül Kiss Norbi a Nürburgringen, akinek szinte hazai pálya immáron a német csapata, a Tankpool24 Racing Team miatt a német aszfaltcsík.

részletek

Ferrari-ünnep a Hungaroringen

Vannak olyan autógyártók, amik nem egyszerű közlekedési eszközöket állítanak elő, hanem annál sokkal többet, egy életérzést is kínálnak. Ilyen a Ferrari is...

részletek
Olvastad már?