Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

Egyéb hírek

Mai műsor (05. 07) Hat verseny két csatornán

Végéhez közeledik a motorsporthétvége, persze a java még csak most következik: DTM, MotoGP, Moto2, Moto3 és Supercars élőben, WRX pedig felvételről a mai TV-műsorban - távirányítót a kézbe!

részletek

Billy Monger: Újra versenyezni akarok

Elhagyta a kórházat az F4-es versenyző, akinek mindkét lábszárát amputálni kellett. Őrületesnek tartja, hogy olyanok álltak ki mellette, mint Hamilton és más F1-esek.

részletek

Mai műsor: Szombat az új vasárnap

Versennyel kezdődik és végződik a mai program, van amit élőben, van amit felvételről láthatsz a tévében, és persze a MotoGP időmérőt sem érdemes kihagyni - távirányítót a kézbe, hozzuk a programot!

részletek

A Camion Express idén is Kiss Norbi mellé áll

A Camion Express Szerviz Kft. örömmel jelenti be, hogy a tavalyi, közös eredményeken felbuzdulva, az idei évre is szerződést kötött Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzővel.

részletek

Ne maradj le: Már ma is lesznek futamok

Két szériában már ma, pénteken is rendeznek versenyeket: hogy nehogy bárki bármiről is lemaradjon, itt a mai program, és persze utána megtaláljátok a hétvége folytatásáét is, hogy tudd, hánykor kelj holnap!

részletek

Ne maradj le: DTM, MotoGP, TCR, WRX

Indul a DTM, folytatódik a MotoGP, magyaroknak szurkolhatunk a TCR-ben és a ralikrosszban, s ez még csak a jéghegy csúcsa – orvosold motorsporttal az F1-elvonási tüneteidet a hétvégén!

részletek

Mick Schumacher első dobogója az F3-ban

Michael Schumacher fia, Mick megszerezte F3-as pályafutása első dobogós helyezését Monzában. Saját bevallása szerint is túlteljesítette az elvárásait és ez még csak a második versenyhétvégéje.

részletek

Üzent a világnak a lábait elvesztő Monger

Hálás a rajongóknak, a versenytársaknak, a mentőcsapatnak és az orvosoknak is, de leginkább testvérének, aki átsegítette élete legnehezebb napjain – Billy Monger első nyilatkozata balesete óta.

részletek

Indul a 2017-es kamionos szezon!

A legtöbb német csapat, így Norbié is Mostban próbálta ki először a 2017-es versenytechnikáját. A 4,2 km hosszú pályán 21 változatos kanyar található, és több hosszabb egyenes is...

részletek

Hol és milyen versenyeket nézhetsz ma?

Ha vasárnap, akkor futamnézés – ebben semmi különös nincsen egy motorsport-rajongónak. A mai kínálat késő estig nyújt elfoglaltságot, MotoGP-vel, IndyCarral és WRX-szel.

részletek

Már a versenyzésre gondol az amputált pilóta

Tisztában van vele, hogy milyen súlyos sérülései vannak, de miután felébredt a kómából, már a kézi vezérlésű versenyzésen gondolkodott – nem törte meg a 17 éves tehetséget a szörnyű baleset.

részletek

Amputálni kellett a balesetező F4-es lábát

Rengetegen látták Billy Monger bukásának videóját vasárnap, a 17 éves versenyző állapotáról azonban csak annyit tudtunk, hogy lábsérülést szenvedett. Az F4-es pilóta mindkét lábát amputálni kellett.

részletek
Olvastad már?