Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Egyéb hírek

Visszaszámlálás: Rajtol a Hungaroring Classic

Kecses Lotusok, vidám Bogarak és elegáns Mercedesek sorakoztak egymás mögött a Duna partján – mind-mind a hatvanas, hetvenes évekbõl, s mind tökéletes állapotban.

részletek

Kiss Norbi nehéz vasárnapja Le Mans-ban

A szombaton még futamot nyerő magyar kamionversenyző negyedik és ötödik helyet szerzett Le Mans-ban, így 284 ponttal a bajnokság harmadik helyén áll, egy fordulóval a szezon vége előtt.

részletek

Kiss nevető harmadikként nyert Le Mans-ban

A 2017-es kamion Európa-bajnokság nyolcadik versenyhétvégéjén a mezőnyt a megszokotthoz képest kifejezetten jó idő fogadta, így már ezért is érdemes volt felcserélni a két utolsó versenyhelyszínt.

részletek

Le Mans - Jönnek Kiss Norbi kedvelt pályái

Annak ellenére, hogy csak 2014-ben nyert Le Mansban utoljára futamot, Kiss Norbi szereti a legendás helyszínt, ahová gyors ütemben tartanak, alig egy héttel a zolderi sikerek után.

részletek

Zolder: Értékes pontokkal távozott Kiss Norbi

Lehet, hogy a katarzissal felérő szombati nap estéje kissé megviselhette a német legénységet, a magyar pilótával, mert ezúttal az időmérőn a megszokotthoz képest kevésbé ment jól a Mercedes.

részletek

Kiss Norbi parádézott Zolderben

Pénteken borongós-esős idő fogadta a kamion Európa-bajnokság mezőnyét. Szombatra azonban kivirradt, sőt felvirradt a Tankpool24 Racing Team történetének eddigi legsikeresebb napja.

részletek

Kiss Norbi: Zolder klasszikus, de veszélyes

Az inkább peches cseh hétvége után egy régi-régi Forma-1-es pályára látogat el a kamionos Európa-bajnokság mezőnye, így a szombathelyi Kiss Norbert is.

részletek

Halálos baleset egy 70-es évekbeli F1-essel

Súlyos bukás történt hétvégén egy historic versenyen Zandvoortban. Az 1970-ből származó March 701-gyel ütköző 61 éves versenyző öt nap elteltével a kórházban elhunyt.

részletek

Kiss Norbi értékes pontokat szerzett Mostban

Nem sikerült megismételnie a tegnapi időmérős bravúrját Kiss Norbinak az Autodrom Mostban. Vasárnap a Super pole-ban csak az ötödik helyre sikerült kormányoznia a Mercedesét...

részletek

Kiss első napja balszerencsésen zárult

Az új erőforrással Kiss már pénteken is a leggyorsabbak közé tartozott. Szombaton sokáig az övé volt a legjobb idő a superpole alatt is, de az utolsó pillanatban a rutinos róka, Jochen Hahn megtréfálta, és elhappolta a szombathelyi pilóta orra elől a pole-t.

részletek

Kiss Norbi már készen áll a cseh versenyre

A kamion Eb magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi utolsó futamán Kiss Norbi mindent vagy semmi alapon ment, de a technika nem bírta az iramot, és a motor megadta magát a Mercedesben.

részletek

Sikerrel zárult a kamion-Eb és Fesztivál

Hatalmas magyar és persze külföldi szurkolótábor előtt aratta újabb futamgyőzelmét a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert. A siker borítékolható volt, hiszen komoly népszerűségnek örvend...

részletek
Olvastad már?