Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Egyéb hírek

A 2016-os év bajnokai

Az FIA szezonvégi kiadványában sok más érdekesség mellett közzétette a bajnokok teljes felsorolását az összes autós sorozatban, melyeket a nemzetközi szövetség koordinál – a teljes listát most itt is megtalálod!

részletek

Lapozz bele az Autósport évkönyvbe!

Már a könyvesboltokban is kapható a 2016-os nemzetközi és hazai versenyszezon átfogó összefoglalója: pillants bele a kötetbe, és rendeld meg akciós áron!

részletek

Tizenkét pillanat, tizenkét videó 2016-ból

Nagyszerű év volt a 2016-os a motorsportban, számos felejthetetlen pillanattal: az alábbi válogatásban 12 olyan mozzanatot idézünk fel, melyek az autóversenyzés minden szépségét magukban hordozzák.

részletek

Nemzetközi porondon folytathatja Vivien

Szerdán betöltötte 16. életévét Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja, aki előtt így megnyílt az út és a lehetőség, hogy a nemzetközi sorozatok felé.

részletek

Miről döntött a Motorsport Világtanács?

A világbajnoki kategóriák, különösen a WTCC és WEC számára fontos nap volt a mai: versenynaptárakat fogadtak el, új szabályokról határozott a WMSC Bécsben.

részletek

Újabb Fittipaldi-unoka tart a Ferrarihoz

Több társával egyetemben 1972 és 1974 világbajnokának 15 éves unokája is célkeresztbe került a Ferrari fiatal pilótákat nevelő akadémiáján. Vajon ő lesz az első harmadik generációs F1-es pilóta?

részletek

Ne maradj le: a Dunára költözik az F1!

Akik nem akarnak lemaradni Nico Rosberg esetleges bajnokká koronázásáról, annak az időeltolódás mellett a Magyarország-Andorra vb-selejtezővel is számolnia kell. Hozzuk a hétvégi TV-műsort!

részletek

Nyerj Monster-sapkát az új AFM-mel!

A most megjelent novemberi Autósport és Formula Magazinhoz kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk: olvasd el a Ken Block-cikket, és nyerj egy sapkát, amilyen biztosan nincs egy haverodnak sem!

részletek

Két Eb cím után angol bajnok az OXXO Racing

Ryan Smith, az OXXO Racing versenyzője egész éves teljesítményének köszönhetően akkora előnnyel érkezettBrands Hatch-be, hogy mindössze egyetlen pontra volt szüksége a bajnoki címhez.

részletek

Egy sorozat biztosan nem jön a Hungaroringre

A magyarországi versenypályára számtalan neves széria látogat el évről évre, egy formaautós bajnokságtól viszont búcsút kell vennie a hazai motorsport-rajongóknak.

részletek

Hátrányból fordított a Formula 3.5 bajnoka

Véget ért a V8-as sorozat első Renault nélküli szezonja: bár az újonc Deletraz várta bajnoki éllovasként és pole-ból a versenyt, a bajnokságot a hetedik helyről nyerő Dillmann vitte.

részletek

Ne maradj le: ezt nézheted a hétvégén!

Nincs Formula-1 és MotoGP, de azért így sem maradunk motorsport nélkül a hétvégén: egy bajnoki cím biztosan eldől és egy második is megszülethet – a NASCAR pedig a végéhez közeleg.

részletek
Olvastad már?